Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > 7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
  • 7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
  • 7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
  • 7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya
  • 7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya

7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya

    Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-7W

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Warranty Period: 4 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Chip: Bridgelux COB

Beam Angle: 38/60°

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.95

Name: High Power COB LED Downlight

Lm: 600lm

Size: Φ83*H85 Mm

Cutout: 70MM

Additional Info

bungkusan: 530 * 255 * 550mm / 50pcs

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya


Katerangan:

Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun

katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat énérgi, moméntum mérek, Jelas, salami biaya LED

lampu jeung pamutahiran sinambung téhnologi dipingpin pikeun ngurangan. Lampu ngahemat énergi sareng lampu Pijer bakal

inevitably diganti ku lampu LED. Nagara-nagara langkung jentre pikeun cahaya anu ngémutan énérgi sareng perlindungan lingkungan

anu aya masalah, parantos ngamajukeun sacara éksklusif pikeun ngagunakeun lampu LED.


Model NO.  7W CCT Face cover changable fire proof led downlight
Wattage 7W
Voltage AC 200-240V
Certificate CE ROHS
Luminance Flux 90lm/w
Power Factor >0.95
Life Time 50000hours
Size φ83*H85mm
Chip Brand Bridgelux COB 1 pcs
CRI 90
Color Temperature 2700/3000/4000K
Beam Angle 38/60°
Storage Temperature (- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Operating Temperature (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty 5 years 


Fitur:

1, Bridgelux CSP Warna warna COB, ngarobah suhu warna

2, panutup raray robah

3, Seuneu buktina, buktina cai

4, Low UGR, anti sorotan

5, Dimmable

6, Bluetooth, wifi, pilihan zigbee, cocog sareng sistem TUYA

7, Rek 5 taun


Lembar data:

led downlight

led downlight

Aplikasi:

  • Hotel
  • Imah Imah
  • Museum
  • Kamar Rapat
  • Balanja Mall
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan