Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
  • Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
  • Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
  • Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight
  • Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

    Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

download:

Info dasar

Model No.: 7W CCT Face cover changable fire proof led downlight

Color Temperature: Pure White

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: With Remote Control

Warranty: 5 Years, 5 Years

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

CCT: 2700-6000K

CRI: >80Ra

Light Source: CCT COB

Dimmable: Yes

Power: 7W

Voltage: 200-240V AC

Lumen: 600LM ±5%

Product Size: Φ83*H85mm

Cutout: Φ70mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 100000 pieces/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Smart Imah Kontrol Dimmable Dipancarkeun 7W Cob LED Downlight

Anyar patén calakan 7w pinter dipingpin downlight, gampang pisan gajar panutup raray.

Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k

Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu pinter nyaéta WIFI Bluetooth Inteligent Function,

Zigbee / Bluetooth / WiFi opsional pikeun control pinter.

7w face cover change smart led down light

7W CCT raray panutup seuneu anu tiasa ditingali fitur hurung :

1. Téknologi CSP COB

2. CCT Pindah

3. Gampang raray Robah

4. Panyambung Gancang

6. dipeunteun Seuneu


Parameter:

Part no.: 8W CCT UGR<17 Face cover changable
LED Power: 8W
Input 200-240V AC
LED Chip CCT COB
Cutout 68-75MM
Dimmable Yes (PWM & Triac dimming)
Color tempera-ture (K) 2700K-3000K-4000K
CRI 
>80Ra
LED Brand Bridgelux CSP COB
Light efficiency 560lm<> 650lm<>600lm
PF 0.95
Warranty 5 years
Beam Angle 38/60°
Application Office, super market, warehouse
MOQ No MOQ
Size Φ88*H53 mm 

Lembar data:

led down light specifications



led down light advantages

led down light package size

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan