Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu
Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu
Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu
Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu
  • Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu
  • Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu
  • Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu

Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu

    Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Info dasar

Model No.: 7W CCT Taiji led down light

Color Temperature: Warm White

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: With Remote Control

Warranty: 5 Years, 5 Years

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Power: 7W

Voltage: 90-120V AC

CCT: 2700-6000K

Lumen: 550LM ±5%

CRI: >80Ra

Product Size: Ø118*30mm

Cutout: Φ90mm

Light Source: CCT COB

Dimmable: Yes

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 100000 pieces/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu

Anyar patén calakan 7w pinter anu nyarios cahaya, tiasa di setélan 360 °

Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k

Fitur anu paling hadé tina lampu sorot pinter anu dipimpin ku ieu gaduh WIFI Bluetooth Inteligent Function,

Zigbee / Bluetooth / WiFi pilihan pikeun kadali pinter.


7w Smart dipimpin fitur lampu bawah:

1. Téhnologi COB CSP

2. CCT Switch

3. Panyambung Gancang

4. Anti silauan

5. 360 ° dilereskeun


Parameter:

Part no.: 7W CCT Taiji led down light
LED Power: 7W
Input 90-120V AC
LED Chip CCT COB
Cutout Φ90mm
Dimmable Yes (PWM & Triac dimming)
Color tempera-ture (K) 2700K-3000K-4000K
CRI 
>80Ra
LED Brand Bridgelux CSP COB
Light efficiency 560lm<> 650lm<>600lm
PF 0.95
Warranty 5 years
Beam Angle 60°
Application Office, super market, warehouse
MOQ No MOQ
Size Ø118*30mm

Lembar data:

smart led downlight advantages

led down light parameter

led down light features

led down light size



Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan