Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > 7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
  • 7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
  • 7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
  • 7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights
  • 7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights

7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights

    Harga hijian: USD 8.45 - 8.6 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

download:

Info dasar

Model No.: 7W CTC LED downlights

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Application: Engineering, Home Furnishing

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

LED Type: Bridgelux CSP

Warranty: 5 Years Warranty, 5 Years

Item: 7W Smart Led Downlights

Driver: Smart Driver

Lumens: 600-650lm

Beam Angle: 38/60 Degrees

MOQ: 50 PCS

Size: Φ88*H53 Mm Cutout: 68-75mm

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Metal

Switch Type: With Remote Control

IP Rating: IP65

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: RYGH Tech

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

aplikasi wifi dikawasa pinter downlghts sampurna pikeun cahaya aksen boh pikeun tujuan padumukan sareng komersial. Ngarobah suhu banté anu dihajar diputer Downlight tiasa janten peningkatan anu basajan sareng ngabéréskeun lampu handap kalawan fungsi anu sanés Ngan saukur ngaganti downlight lami sareng henteu kedah smart pikeun nambihkeun hardware tambahan pikeun nyambungkeun ka jaringan Wi-Fi rumah tangga. Smart diputer dipingpin nganggo Smart Bridgelux CSP Warna warna COB, ngarobah suhu warna, Panutup raray nu robah, Buktina Seuneu, cai buktina, Low UGR, anti-sorotan, Dimmable, Bluetooth, wifi, pilihan zigbee, sistem TUYA

app wifi controlled led downlights


Lembar data:

Model NO. 7W color temperature changing  smart led downlight

Wattage

7W

Voltage

AC 220V, AC 110V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

600-650LM

Power Factor

>0.95

Size

Φ88*H53 mm  cutout: 65-70mm

Chip

 Bridgelux CSP Mixed color COB

CRI:

>80

Color Temperature

2700K, 3000K, 4000K

Beam Angle

36, 80 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 70 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Size

530*255*550mm 50PCS/CTN, 18KG/CTN



Fitur:

Kami nganggo Bridgelux CSP Warna warna COB

ngarobah suhu warna

Panutup beungeut anu robah, Buktina Seuneu, buktina cai

UGR low, anti sorotan, Dimmable,

Bluetooth, wifi, sistem zigbee, sistem TUYA



Aplikasi: Imah, hotél, jsb

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan