Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Smart LED Downlight

Kategori produk tina Smart LED Downlight, kami pabrik husus ti Cina, wifi nirkabel dipinter lampu downlights lampu imah, ngarobah warna kadali aplikasi kadali jauh dipingpin downlights suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina listrik listrik bluetooth pinter dipingpin downlights pikeun imah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
7W ngarobah hawa warna dipingpin downlights

Harga hijian: USD 8.45 - 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 8.45 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 8.5 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 8.55 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

aplikasi wifi dikawasa pinter downlghts sampurna pikeun cahaya aksen boh pikeun tujuan padumukan sareng komersial. Ngarobah suhu banté anu dihajar diputer Downlight tiasa janten peningkatan anu basajan sareng ngabéréskeun lampu handap kalawan fungsi...
IP65 Wifi kontrol 9W dipimpin permukaan dipasang lampu sorot

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kupon + Kertas Kertas; Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

IP65 Wifi kontrol 9W dipimpin permukaan dipasang lampu sorot Anyar patén calakan 9w pinter ngarahkeun lampu sorot. Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu paling hadé tina lampu...
5 taun nawaran permukaan 8W dipasang / recessed dipimpin cahaya

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kupon + Kertas Kertas; Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

5 taun nawaran permukaan 8W dipasang / recessed dipimpin cahaya Anyar patén pintar 8w pinter anu ngajurung cahaya lampu. Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu paling hadé tina...
8W Cct dimmable anti Care dimmable diperangkeun

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

8W Cct dimmable anti Care dimmable diperangkeun Anyar patén pintar 8w pinter anu ngajurung cahaya lampu. UGR HENTEU 17 !!! Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu paling hadé...
Kontrol Home Smart Smart Dimmated Recessed 7W Cob LED Downlight

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kontrol Home Smart Smart Dimmated Recessed 7W Cob LED Downlight Anyar patén calakan 7w pinter anu dipimpin cahaya, gampang pisan pikeun ngarobah panutupna. Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000...
8W COB Smart ngajentrekeun lampu sorotna

Harga hijian: USD 8.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu Patén anyar pinter 8w pinter ngajentrekeun lampu sorot, éta ngagaduhan pilihan Sarat. Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu...
Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Tai Patén Intelligen 7W Taiji ngarahkeun lampu Anyar patén calakan 7w pinter anu nyarios cahaya, tiasa di setélan 360 ° Sareng suhu warna tina lampu LED Down Light ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k Fitur anu paling hadé tina...
7W CCT Taiji dipimpin lampu handap

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

7W CCT Taiji dipimpin lampu handap Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas, salami...
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu

Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Buktina 9W CCT nyababkeun lampu Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas, salami biaya...
Permukaan 8W CCT dipasang beberesan hurup hurup

Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Permukaan 8W CCT dipasang beberesan hurup hurup Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

8W anti sorotan dimmable dipingpin downlight Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas,...
7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya

Harga hijian: USD 8.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 8.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 530 * 255 * 550mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

7W Bahan raray anu parobos pikeun katurangan cahya Katerangan: Dina sababaraha hal, proyék lampu jalan pamaréntahan jalan heula nyaéta lampu cahaya LED mimiti, hurup LED tiasa ditingalikeun katutupan anu tinggal lampu LED sanés bhal lampu ngahemat...
8W CCT UGR &lt;17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna

Harga hijian: USD 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 695 * 355 * 295mm / 50pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

8W CCT UGR <17 Panutup panutup anu dirobih dipimpin di handapna Katerangan: Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum...

Cina Smart LED Downlight suppliers

wifi wireless pinter dipingpin lampu lampu lampu lampu homelights, ngarobah kadali jauh kadali aplikasi kadali dipingpin, bluetooth listrik komérsial pinter dipingpin downlights pikeun imah, kaunggulan: 1, Bridgelux CSP Warna warna campuran, ngarobah parobahan warna 2, panutup raray robah. 3, Seuneu buktina, buktina cai pilihan. 4, Low UGR, anti sorotan. 5, Dimmable. 6, Bluetooth, wifi, pilihan zigbee, sareng sistem TUYA. Smart Wi-Fi Downlight sampurna pikeun aksen cahaya pikeun tujuan padumukan sareng komersial. Pinter Wi-Fi Downlight tiasa janten paningketan basajan sareng ngabandingkeun lampu handap sareng leuwih loba fungsi. Ngan saukur ngaganti lampu batang lami sareng pinter Wi-Fi Downlight henteu kedah nambihan hardware tambahan pikeun ngahubungkeun kana rumah tangga jaringan Wi-Fi.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan