Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk Témbongkeun
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari
kabéh Produk
Luar UFO 15W Solar cahaya Taman Lampu

Harga hijian: USD 29.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Power Supply: Solar

Luar UFO 15W Solar cahaya Taman Lampu Henteu aya kakuatan listrik anu diperyogikeun sareng teu janten biaya ngajalankeun, henteu aya kabel kawat panjang sareng enol dipasang. Lampu lampu surya LED butuh tingkat énergi anu séhat sareng nawiskeun umur anu panjang, sahingga aranjeunna pilihan pangropéa luar paling handap...
Disimpeksi sinar UV 60W pikeun imah maéhan H1N1 sareng COVID-19

Harga hijian: USD 24 - 25.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50000 Piece/Pieces USD 24 / Piece/Pieces
5000 Piece/Pieces USD 24.86 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 25.71 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 25.81 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: SAIZ CTN: 653 × 438 × 610mm, 6pcs / ctn, GW: 10.1KG

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Certification: CE

RYGH nyaéta 60W UV Disinfection Light Germicidal Lampu pabrikan. Kami nyayogikeun produk lampu Germicidal anu pangsaéna dina harga hargana. Lampu UV super kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya ngabunuh kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan disinfeksi UV. pembunuhan...
36W disinfeksi sinar UV kanggo imah maéhan H1N1 sareng COVID-19

Harga hijian: USD 20.57 - 22.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50000 Piece/Pieces USD 20.57 / Piece/Pieces
5000 Piece/Pieces USD 21.6 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 22.29 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 22.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 22.49 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: SAIZ CTN: 653 × 438 × 476mm, 6pcs / ctn, GW: 8.1KG

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Certification: CE

RYGH nyaéta 36W UV Disinfection Lampu Pabrikan Lampu Bumi . Kami nyayogikeun produk lampu Germicidal anu pangsaéna dina harga hargana. Lampu UV super kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya ngabunuh kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan disinfeksi UV. pembunuhan...
Tangan cahaya 4W uv

Harga hijian: USD 14.04 - 18.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50000 Piece/Pieces USD 14.04 / Piece/Pieces
10000 Piece/Pieces USD 15.04 / Piece/Pieces
5000 Piece/Pieces USD 15.23 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 18.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 18.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

Material: PC

RYGH nyaéta 4W Portabel Handheld UV wand sterilizer produsén. Kami nyayogikeun kualitas pangsaéna kualitas 4W Portable Handheld UV wand sterilizer kalawan harga mampu milik. Super kuat 4W Hotspot Handheld UV wand sterilizer , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman...
3,8W mobil uv sterilizer

Harga hijian: USD 10.71 - 9.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.71 / Piece/Pieces
50000 Piece/Pieces USD 7.84 / Piece/Pieces
10000 Piece/Pieces USD 7.94 / Piece/Pieces
5000 Piece/Pieces USD 8.04 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

Material: PC

RYGH mangrupikeun produsén panterter UV UV . Kami nyayogikeun mobil steril UV mobil kualitas pangsaéna dina harga hargana. Mobil UV super kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan tina sterilter UV mobil: pembunuhan baktéri,...
5W portabel uv sterilizer

Harga hijian: USD 6.39 - 7.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.39 / Piece/Pieces
10000 Piece/Pieces USD 6.49 / Piece/Pieces
5000 Piece/Pieces USD 6.59 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 7.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

Material: PC

RYGH mangrupikeun pabrik lampu Disinféksi UVC 5W Portable 5W . Kami nyayogikeun kualitas paling saé 5W Portable UVC Disinfection 5W anu saé dina harga mampu milik. Lampu Disinféksi UVC 3 kuat anu kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan...
35W UV sterilizer disinfection germicidal

Harga hijian: USD 24.99 - 33.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 24.99 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 25.36 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 26.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 26.99 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 33.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan:  Sareng / ctn: 60x60x38cm = 0.137CMB 14KG

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Frequency: 50/60Hz

Ieu fakta ngeunaan UV cahaya bakal mantuan anjeun ngarasa langkung séhat ngeunaan ngagunakeun UV bubu cahaya : - Panaliti nunjukkeun yén kisaran anu paling optimal pikeun narik serangga ngapung sakitar sakitar 253.7nm, 345 dugi ka 370nm sareng ieu mangrupikeun panjang gelombang anu dirumuskeun ku tabung UVA dina...
150W uv lampu pikeun disinfeksi rumah sakit

Harga hijian: USD 84.62 - 90.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 84.62 / Piece/Pieces
300 Piece/Pieces USD 84.82 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 85.02 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 85.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 90.22 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: CTN

Kamampuhan suplai: 5000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Frequency: 50/60Hz

uv terang kanggo disinfeksi rumah sakit ngabantosan ngalangkungan alat médis sareng ngajaga hawa beresih pikeun pasien . Lampu UV ogé dianggo pikeun ngaleutikan lingkungan produksi produkan. Di bumi, Lampu Ultraviolet hususna mantuan pikeun jalma anu peka kana alergén. Kauntungan disinfeksi UV. pembunuhan baktéri,...
lampu pembasmian kérmisida uv 38w maéhan H1N1

Harga hijian: USD 119 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 119 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: 520x490x510mm, 4 PCS / ctn, GW: 8.2KG

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Frequency: 50/60Hz

RYGH nyaéta 38W UV Disinfection Lampu Pabrikan Lampu Bumi . Kami nyayogikeun produk lampu Germicidal anu pangsaéna dina harga hargana. Lampu UV super kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya ngabunuh kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan disinfeksi UV. pembunuhan...
36W disinfeksi sinar UV kanggo imah maéhan H1N1 sareng COVID-19

merek: RYGH

bungkusan: 520x490x510mm, 4 PCS / ctn, GW: 8.2KG

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Frequency: 50/60Hz

Ieu fakta ngeunaan UV cahaya bakal mantuan anjeun ngarasa langkung séhat ngeunaan ngagunakeun sinar UV bubu cahaya : - Panaliti anu nunjukkeun yén kisaran anu paling optimal pikeun narik serangga ngapung sakitar sakitar 345 dugi ka 370nm sareng ieu mangrupikeun gelombang panjang anu dipasihkeun ku tabung UVA dina...
Lampu Disinfeksi UVC Handap Kawat 3W

Harga hijian: USD 12.71 - 26.8 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 12.71 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 12.86 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 13.37 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 15.09 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.8 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kuantitas bungkusan: 50 set, ukuran Packing: 52.5 * 40.5 * 31.5cm

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

RYGH nyaéta 3W Portabel UVC LED Disinfection lampu 3W Portable . Kami nyayogikeun sinaran Disinfection UVC LED 3W Portable UVW kualitas anu paling saé dina harga hargana. Lampu Disinféksi UVC 3 kuat anu kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo...
1000W Rumah Sakit sinar UV UV

Harga hijian: USD 906 - 910 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 906 / Piece/Pieces
300 Piece/Pieces USD 907 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 908 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 909 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 910 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: CTN

Kamampuhan suplai: 5000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Material: Stainless Steel

1000W UV Disinfection Light Piranti pikeun disinfeksi rumah sakit pikeun ngabantosan peralatan médis sareng ngajaga hawa beresih pikeun pasien . Piranti Cahaya Disinfeksi 1000W UV ogé dianggo pikeun sterilisasi lingkungan produksi produkan. Di bumi, Lampu Ultraviolet hususna mantuan pikeun jalma anu peka kana alergén....
Cahaya Disinfeksi UVC LED 1.5W

Harga hijian: USD 14.23 - 16.27 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 14.23 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 14.25 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 14.27 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 14.29 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 16.27 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Ukuran CTN: 37 * 36 * 34cm CTN, volume: 0,032cbm, beurat kasar tina CTN: 13,5 kg, 100 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

RYGH nyaéta 1.5W Portable Disinfection UVC LED Portable UV . Kami nyayogikeun kualitas kualitas 1.5W Portable UVC LED Disinfection anu pangsaéna . Lampu Disinféksi UVC Super strong1.5W , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan...
Cahaya Disinféksi UV 10W Handheld

Harga hijian: USD 10.61 - 9.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 10.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 11.57 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 8.49 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 8.68 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 9.64 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Ukuran CTN: 51.5 * 41 * 44cm, pcs / ctn: 100pcs / CTN, GW: 22kg

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

RYGH nyaéta produsén cahaya Disinféksi UV 10W Handheld . Kami nyayogikeun sinar UV Disinfection 10W Handheld kualitas kualitas pangalusna kalawan harga mampu milik. Cahaya Disinféksi UV 10W anu kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan kimia....
Lampu Disinfeksi UV USB 3W USB

Harga hijian: USD 10.22 - 12.54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 10.22 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 10.41 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 10.61 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 11.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.54 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Beurat bersih: sakitar 160g PCS / ctn: 100 PCS / ctn sakitar 17K

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

RYGH nyaéta produsén cahaya Disinféksi 3W USB UVC . Kami nyayogikeun disinaran Disarankeun Panyawat UV 3W USB kualitas pangalusna kalawan harga mampu milik. Cahaya Disinfeksi UV UV 3W anu kuat , dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan kimia....
Cahaya disinfeksi 2W UVC

Harga hijian: USD 15.04 - 16.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 15.04 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 15.24 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 15.43 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 16.39 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 16.97 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Beurat bersih: sakitar 160g PCS / ctn: 100 PCS / ctn sakitar 17K

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

RYGH nyaéta produsén uv sterilizer uv 2W genggam . Kami nyayogikeun kualitas pangbérpasan cahaya uv 2W kualitas paling alus dina harga hargana. Cahaya sterilizer 2W UVC anu kuat, dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan cahaya...
5W Lampu disinféksi UVC Handheld

Harga hijian: USD 17.94 - 20.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 17.94 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 18.13 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 18.32 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 19.67 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 20.83 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: pcs / ctn: 100 pcs Ukuran CTN: 570 * 360 * 240mm GW: 12,5kg

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Warranty: 1 Year

RYGH nyaéta pabrik 5V uv sterilizer genggam handheld . Kami nyayogikeun kualitas pangsajutan épéksi cahaya 5W anu paling saé dina harga hargana. Cahaya sterilizer 5W UVC anu kuat, dobilisasi ganda, téknologi palapis nano, waktosna tiasa nyegah radiasi Cahaya maéhan kuman tanpa nganggo bahan kimia. Kauntungan cahaya...
50W uv sanitizer lampu

Harga hijian: USD 15.37 - 25.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 15.37 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 15.46 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 15.59 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: CTN

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Frequency: 50/60Hz

Ieu mangrupikeun genep kauntungan luhur pikeun ngagunakeun Lampu Sanitizer UV . Manfaat # 1: Lampu Sanitizer UV Henteu Racun. Bisa ogé dipikanyaho, benefit penting tina UV Sanitizer Lampu nyaéta yén éta henteu beracun. Beda sareng bahan kimia atos anu kadang-kadang dianggo pikeun ngabersihan sareng produk sanitasi, UV...
38W UV kuis disinfection kuarsa Kill Virus

Harga hijian: USD 15.47 - 25.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 15.47 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 15.57 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 15.67 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.77 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: CTN

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Color: White

Ieu mangrupikeun genep kauntungan luhur pikeun ngagunakeun sinar UV pikeun disinfeksi . Manfaat # 1: Disinfection Lampu UV Henteu Racun. Bisa ogé terang, kauntungan paling penting pikeun disinfeksi sinar UV nyaéta éta henteu beracun. Beda sareng bahan kimia atos anu kadang-kadang dianggo dina ngabersihan sareng produk...
38W lampu kucingan UV kuarsa H1N1

Harga hijian: USD 13.41 - 23.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 13.41 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 13.51 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 13.61 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 13.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: CTN

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Frequency: 50/60Hz

Teknologi cahaya sinar UV -CLEAN mangrupikeun pendekatan non-kimia pikeun disinfeksi . UV -CLEAN nganggo lampu UV -C pikeun ngancurkeun mikroorganisme, kalebet baktéri, virus, protis, sareng jamur / jamur. Disinfeksi ultraviolét nyerang DNA / RNA tina sél, sahingga henteu tiasa baranahan atanapi nyebarkeun. Kauntungan...
38W kuartis disinfeksi UV kuarsa Killing COVID-19

Harga hijian: USD 13.61 - 23.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 13.61 / Piece/Pieces
2000 Piece/Pieces USD 13.71 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 13.81 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 13.91 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 23.91 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: CTN

Kamampuhan suplai: 50000 pcs / Month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Color: White

Kabuktian pikeun ngaleungitkeun Virus Ngarobih Kaulinan, Virus maéhan UV sinar . Lampu Disinfeksi Jauh Jauh bakal ngeringkeun permukaan kalayan sinar UVC anu kuat & maéhan dugi ka 99% kuman permukaan sareng baktéri, kalebet galur Coronavirus (COVID-19). Kauntungan tina Lampu Kuarsa Daérah 38W Uv . pembunuhan...

Produk anyar

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan