Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
  • EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
  • EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
  • EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
  • EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED
  • EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED

EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED

    Harga hijian: USD 50.97 - 58.29 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: SL-JL10-30W

Power Supply: AC

Color Temperature: Pure White, 2700K-6500K

Lamp Body Material: Aluminum

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

CRI: RA>70

Surge Protection: 4KVA

MOQ: No MOQ

Power: 30w

LED Chips Brand: Philips Lumileds

IP Rate: IP66

Material: Aluminum+PC+ Tempered Glass

Warranty: 5 Years

Light Efficiency: 130lm/W

Light Source: Lumileds 3030 LED

Voltage: AC 100-277V

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

EUM DALI Dimensi Lampu Jalan 30W LED


Katerangan:

Kakuatan tina Lampu Jalan ieu 30w 60w 80w 100w 120w 150w 200w 250w. Lampu Led Street Lampu nyaéta 130lm / w.

Sumber lampu nganggo Lumileds 3030, kualitas luhur sareng umur panjang.

Kami ogé ngadamel sababaraha driver pikeun milih: Inventronics sareng MEANWELL Supir.

Kami nyayogikeun jaminan 5 taun pikeun lampu jalan Blackberry ieu .

Desain énggal !!! Papanggih bédana anjeun syarat !

Kami yakin yén modél anu hadé milih anjeun upami anjeun milarian lampu jalan anu dipimpin.


Spésifikasi:

Modél NO. SL-JL10-30W

Wattage 30W
Voltage AC90-305V
Size 681*270*112mm
Certificate CE  ROHS  IK08  IP65
Material Aluminum/silver, black
Beam angle Type II Type III
Efficiency (LM/W) 130LM/W±5%
Luminous flux 4200LM 
Pole size Φ60MM/ Φ40MM
Lens PC+ tempered glass 
Power Factor >0.95
Life Time 50000 Hours
Chip Brand Lumileds 3030 LED
Driver Inventronics/MEANWELL Driver
Overload protection Can change 6KV/KV
CRI >70
CCT 4000K / 5000K
Operating Temp -40℃+70℃
Warranty 5 Years
Note All price doesn't including SPD and photocell

Rincian produk:

led street light pole height

led street lamp wattage

Ukuran produk:

681-270-123mm

Pakét:

led street lamp Package

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan