Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > 100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
  • 100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
  • 100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
  • 100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
  • 100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan
  • 100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan

100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan

    Harga hijian: USD 24.04 - 24.61 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD-100W2018

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Epistar

Beam Angle: X: 140° Y: 80°

PF: 0.95

Surge Protection: 10KVA

Driver: Geer

Lumen: 130LM/W

Warranty: 3-5 Years Warranty

Size: 70.2*24.5*10CM

CRI: 70/80Ra

Name: 100W LED Street Light

Model: AD-LD-100W2018

Additional Info

bungkusan: 71 * 25,5 * 11.5CM, 1pcs / ctn

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

100 watt lampu jalan LED pikeun proyék jalan



Panjelasan Produk:

Parabot lampu lampu di LED RYGH TECH nyangking panerapan jalan sareng tempat parkir ka abad ka-21. Pedang kami

Runtuyan LED Lampu LED, Driverless Street Street, Solar LED Street Light, and Other Led Street Light anu diciptakeun pikeun

duanana instalasi anyar sareng fasilitas anu kiwari nganggo HID janur head-gaya LED st, alloy aluminium luhur RYGH TECH`s

perumahan sareng palapis bubuk kerétitas luhur nunjukkeun prestasi punjul tur umur panjang ampir dina lingkungan naon waé. The

Garis RYGH TECH nawiskeun tertabiliti dina kahirupan panjang anu seueur pikeun nyirorot pisan nyirorot energi jeung bea biaya diropéa, sadayana dirojong

jaminan 3-5 taun urang.


Rincian Gancang:

1. Wattage: 100 Watt

2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz

3. CE ROHS

4. harga pabrik

5. 130lm / w

6. PF> 0,95

7. Jaminan: 2-5 taun,

8. Waktu hirup: 30000-50000 jam

9. CRI: 70/80 Ra


Spésifikasi Produk:

Model NO. 

AD-LD-100W2018

Wattage

100W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.95

Size

70.2*24.5*10CM

Chip

Optional (Bridgelux, Epistar, San'an or Taiwan Chip)

CRI:

70 / 80 Ra

Color Temperature

2700-65000K

Beam Angle

X: 140°       Y: 80°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000-50000 hours

Warranty

whole light 2-5 years

Package details

71*25.5*11.5CM 1 pcs/ctn

Sword SMD LED Street Light

Aplikasi:

Led Street LightLed Street Lighting

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan