Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
  • Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
  • Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
  • Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan
  • Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan

Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan

    Harga hijian: USD 95.53 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-LDCP-150W

Power Supply: AC

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w, 150W

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

LED Type: SMD 3030

Driver: MEANWELL Driver

Color: GARY

Lumen: 120-130lm/w

Size: 522*318*132mm

MOQ: 1 PCS (150 Watt Led Street Light)

Beam Angle: 135*42 Degrees

Item: 150 Watt Led Street Light

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Jaminan 5 taun 150 watt dipingpin lampu jalan


Waragad 5 taun Kawasa 150 watt lampu jalan anu Salin Lumileds Desain Unik , make SMD 3030, panel langsing, AC 85-305V Input Voltage, digunakeun pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jsb., 5 taun Rek 150 lampu watt dipingpin lampu jalan. Wilujeng sumping ka panalungtikan Anjeun.

Katerangan:

DSC_9576_conew1


DSC_9582_conew1


Lembar data:

Model NO. RYGH-LDCP-150W

Wattage

150W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size 

522*318*132MM

Chip

SMD 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

135*42 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

5.8kg

CTN Size

522*330*180mm  1pcs/ctn

0001_conew3
DSC_9599_conew1

DSC_9600_conew1

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products list

imah

Phone

Skype

panalungtikan