Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
  • IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
  • IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
  • IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan
  • IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan

IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan

    Harga hijian: USD 81.64 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-LDCP-80W

Power Supply: AC

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w, 80W

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

LED Type: SMD 3030

Driver: MEANWELL Driver

Color: GARY

Lumen: 120-130lm/w

Item: Waterproof 80w LED Used Street Light

Size: 422*310*132mm

MOQ: 1 PCS (80w LED Used Street Light)

Beam Angle: 135*42 Degrees

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

IP65 Waterproof 80w LED dipaké kutub lampu jalan


Kualitas Tinggi IP65 Waterproof 80w LED anu digunakeun LED lampu poles LED is Copy Lumileds Unique design, use SMD 3030, panel Slim, AC 85-305V Input Voltage, dipaké pikeun jalan tol di luar jalan, jalan, tempat paking, jsb., IP65 Waterproof 80w LED dipaké lampu jalan kutub. Wilujeng sumping ka panalungtikan Anjeun.

Katerangan:

DSC_9577_conew1



DSC_9583_conew1

Lembar data:

Model NO. RYGH-LDCP-80W

Wattage

80W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size 

422*310*132MM

Chip

SMD 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

135*42 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

3.5kg

CTN Size

47*33*18mm  1pcs/ctn

0001_conew3
DSC_9599_conew1

DSC_9600_conew1

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan