Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > Philips 60w nuju jalan jalan kanggo jalan raya
Philips 60w nuju jalan jalan kanggo jalan raya
  • Philips 60w nuju jalan jalan kanggo jalan raya

Philips 60w nuju jalan jalan kanggo jalan raya

    Harga hijian: USD 53.95 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD-60W1

Power Supply: AC

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w, 30w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: >0.95

Net Weight: 2.1 KG

Item: Philips 60w Led Street Lighting For Highway

LED Type: SMD 3030

Driver: MEANWELL Driver

Size: 487*200*99mm

MOQ: 1 PCS ( Philips 60w Led Street Lighting )

Beam Angle: 140*60 Degrees

Color: GARY

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Philips 60w nuju jalan jalan kanggo jalan raya

Katerangan:

Philips 60w nuju lampu jalan kanggo jalan raya nganggo Philips 3030, sareng supir hartosna, kualitas pangluhurna, jaminan 5 taun, tur model na nyaeta 2018 patén anu nuju lampu jalan.



Lembar data:

Model NO.AD-LD-60W1

Wattage

60W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

487*200*99MM

Chip

SMD 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120*60 or 155*80 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

5.5kg

CTN Size

487*200*99mm  2pcs/ctn




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan