Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > 30W Modular LED Street Lampu
30W Modular LED Street Lampu
30W Modular LED Street Lampu
30W Modular LED Street Lampu
30W Modular LED Street Lampu
  • 30W Modular LED Street Lampu
  • 30W Modular LED Street Lampu
  • 30W Modular LED Street Lampu
  • 30W Modular LED Street Lampu

30W Modular LED Street Lampu

    Harga hijian: USD 53.55 - 55.25 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 30W LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: >75Ra

Luminous Flux: 100-110lm/w

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

Material: ADC12 AL+PC

Beam Angle: 140°* 60°

Size: 487*200*99mm

Items: 30W LED Street Light

Surge Protection: 10KVA

Driver: MEANWELL HLG-40H-48A No Flicker

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

30W Modular LED Street Lampu

Lampu LED langkung langkung sématasi énergi, caang sareng umur panjangna tibatan lampu tradisional.
Ieu Lampu LED lampu henteu ngan kaasup sadaya kauntungan ieu, tapi ogé gaduh kauntungan. Desain pisan ipis, merenah pikeun neundeun, angkot sareng pangropéa. Perumahan anu dipodokan ku lukisan, kénging tahan tahan korosi.

.



Kaunggulan produk:

LED Street Light

1.Environment friendly
2.Pilil 3030 LED, efisiensi tinggi
3, tilelep panas Aluminium, Good dissipation
4, Wide tegangan input.
5, lensa transmittance Luhur
6, Front dirancang supir, miara anu merenah
7, Diperlakukeun ku téknologi anyar, perumahan dagét saréh.
8,> 50.000 jam nganggo umur hirup
9, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

10, desain ultra ipis, merenah pikeun neundeun, angkot sareng pangropéa.

Témbongkeun Produk

IP66 Strong Waterproof

30W street light test





Paremeter Produk

Model NO.AD-LD-30W1(HLG)
Wattage                                                       
          30W
Voltage           AC 85-305V 50/60HZ
Luminance Flux
          100-110lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            487*200*99mm
Chip Brand             Philips
Driver            MEANWELL HLG-40H-48A
CRI            >75Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Beam Angle            140°* 60°
Warranty            5 years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

street light 30w

led street light 30w size

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

1, Buka pakét, cokot lampu, buka tutup listrik, tur ngaleupaskeun screw M10 dina bracket, sapertos ditémbongkeun dina gambar:

2, Selapkeun kutub sareng lampu tur konci konci anu aya dina dua sisi lampu. Ngalereskeun lampu dina kutub. Sambungkeun kabel sareng listrik kota, nengetan bedana antara garis seuneu, cahaya enol sareng kawat taneuh (kakuatan listrik kudu dipotong sateuacanna sawaktos sambungan disambungkeun) ditémbongkeun saperti dina gambar.

3, Tutup panutup supir

LED Street Light


Aplikasi

Jalan Raya, Taman, Jalan, Komunitas, Kacamatan, Alun-alun, outdoor, jsb.

LED Street Light Application

OEM sadia, Harga LED sareng harga supir sanésna punten wartosan wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan