Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > 100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
  • 100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
  • 100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
  • 100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan
  • 100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan

100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan

    Harga hijian: USD 80.66 - 83.22 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 100W LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: >75Ra

Luminous Flux: 100-110lm/w

Items: 100W LED Street Light

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

Housing Color: Silver

Material: ADC12 AL+PC

Driver: MEANWELL HLG-100H-48A

Beam Angle: 140°* 60°

Size: 566*290*97mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

100W IP66 Philips LED LED Lampu Jalan


Jalan Raya, jalan, taman, kacamatan jeung sajabana. Kami jalan Lampu LED Lampu 2018 anyar tiasa minuhan pamenta anjeun. Cai mibanda 100 ~ 110lm / w output lumen, cukup caang. Samentara ngeunaan waterproof, ngadopsi ring karét cai pikeun ngégél téknologi, kelas IP sumping IP66.

Parameter Produk

Model NO.AD-LD-100W1(HLG)
Wattage                                                       
          100W
Voltage           AC 85-305V 50/60HZ
Luminance Flux
          100-110lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            566*290*97mm
Chip Brand             Philips
Driver            MEANWELL HLG-100H-48A
CRI            >75Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Beam Angle            140°* 60°
Warranty            5 years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan produk:

LED Street Light

1.Environment friendly
2.Pilil 3030 LED, efisiensi tinggi
3, tilelep panas Aluminium, Good dissipation
4, Wide tegangan input.
5, lensa transmittance Luhur
6, Front dirancang supir, miara anu merenah
7, Diperlakukeun ku téknologi anyar, perumahan dagét saréh.
8,> 50.000 jam nganggo umur hirup
9, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.


Témbongkeun Produk

IP66 Strong Waterproof

100W Street Light Test






street light 100w

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

1, Buka pakét, cokot lampu, buka tutup listrik, tur ngaleupaskeun screw M10 dina bracket, sapertos ditémbongkeun dina gambar:

2, Selapkeun kutub sareng lampu tur konci konci anu aya dina dua sisi lampu. Ngalereskeun lampu dina kutub. Sambungkeun kabel sareng listrik kota, nengetan bedana antara garis seuneu, cahaya enol sareng kawat taneuh (kakuatan listrik kudu dipotong sateuacanna sawaktos sambungan disambungkeun) ditémbongkeun saperti dina gambar.

3, Tutup panutup supir

LED Street Light


Aplikasi

Jalan Raya, Taman, Jalan, Komunitas, Kacamatan, Alun-alun, outdoor, jsb.

LED Street Light Application



Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan