Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > 2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light
2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light
2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light
2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light
  • 2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light
  • 2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light
  • 2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light

2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light

    Harga hijian: USD 57.64 - 59.47 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 60W LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: >75Ra

Luminous Flux: 100-110lm/w

Items: 60W LED Street Light

IP Rating: IP66

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

Housing Color: Silver

Material: ADC12 AL+PC

Driver: MEANWELL HLG-60H-48A

Beam Angle: 140°* 60°

Size: 487*200*99mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

2018 Kinerja High cost 60W LED Street Light

Ieu sataun, 2018, anjeun henteu tiasa sono ka kami nganggo LED Street Lampu anu anyar dileupaskeun. Kaasup 30W, 60W, 100W, 150W kakuatan

pikeun milih. The lumén kaluaran mangrupa 110l / w. Panep Led Street Lampu pohara alus. Kelas IP66 kuat

nu Lampu Jalan nyegah karuksakan cai sacara efektif.

Parameter Produk

Model NO.AD-LD-60W1(HLG)
Wattage                                                       
60W
Voltage AC 85-305V 50/60HZ
Luminance Flux
100-110lm/w
THD <10%
Life Time 50000 Hours
Housing Size 487*200*99mm
Chip Brand  Philips
Driver MEANWELL HLG-60H-48A
CRI >75Ra
CCT 2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Beam Angle 140°* 60°
Warranty 5 years

Welcome to contact us to know more details of LED Street Light, LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan produk:

LED Street Light

1.Environment friendly
2.Pilil 3030 LED, efisiensi tinggi
3, tilelep panas Aluminium, Good dissipation
4, Wide tegangan input.
5, lensa transmittance Luhur
6, Front dirancang supir, miara anu merenah
7, Diperlakukeun ku téknologi anyar, perumahan dagét saréh.
8,> 50.000 jam nganggo umur hirup
9, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.


Témbongkeun Produk

60W led street light

LED Street Light 60w





street light60watt

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.


Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

1, Buka pakét, candak lampu, buka tutup listrik, tur tutup screw M10 dina bracket,

ditémbongkeun saperti dina gambar:

2, Selapkeun kutub sareng lampu tur konci konci anu aya dina dua sisi lampu. Ngalereskeun lampu dina kutub. Sambungkeun kabel

kalawan listrik di dayeuh, nengetan bedana antara garis seuneu, lampu enol sareng kawat taneuh

(Daya listrik sakuduna dipareuman sateuacanna nalika sambungan disambungkeun) ditémbongkeun saperti dina gambar.

3, Tutup panutup supir

LED Street Light


Aplikasi

Jalan Raya, Taman, Jalan, Komunitas, Kacamatan, Alun-alun, outdoor, jsb.

LED Street Light Application

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan