Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > 150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya
150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya
150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya
  • 150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya
  • 150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya

150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya

    Harga hijian: USD 91.93 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 20 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD4A6-150W

Power Supply: AC

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Model: AD-LD4A6-150W

Power: 150W

Size: 631.7*215*89.8mm

Light Source: Philips Or OSRAM 3030 144 PCS

Driver: Meanwell

Voltage: AC 85-305V 50/60HZ

Lumen: 100-110LM/W

Surge Protection: 10KV

Beam Angle: X: 160° Y: 60°

CRI: 80Ra

Additional Info

bungkusan: 5.62KG / CTN 1PCS / CTN 680 * 275 * 150MM / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000pcs

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000PCS/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

150W 5 Rek jaminan Hirup LED Lampu Jalan Raya

Model NO.AD-LD4A6-150W
Wattage                                                       
          150W
Voltage           AC 85-300V
Luminance Flux
          100-110lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            631.7*215*89.8mm
Chip Brand             3030
LED Qty            Philips or OSRAM 3030
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan:

1, Ultra-ipis ukuran ultra-leutik
2, OSRAM 3030 CRI tinggi, sareng Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3
3, lega-tegangan non-stroboscopic
4, program drive Seoul IC, jaminan 5 taun, henteu supir, PF> 0.9
5, teu surem
6, Dupi tiasa dianggo dina lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat
7, efisiensi Ultra tinggi 125LM / W.
8, PC COOLER pemanasan, penampilan rupa


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh


Katerangan:

150 Watt LED Lampu:

Pamakéan téknologi cooling sadaya-aluminium, leyuran anu sampurna pikeun ngajawab masalah panas LED, manjangkeun umur sahiji sumber cahaya. Lebu bébas, rarancang cai, ngurangan pangropéa beresih

tekanan, cocog pikeun lingkungan outdoor. Cangkang ku cet sareng anodized, résistansi korosi kuat. Kelas panyalindungan nepi ka IP65.Numangsung di jalan tolok, jalan tol, jalan raya, ageung

jalan, flyovers, trotoar sareng cahaya jalan sejen, kitu ogé alun, sakola, wewengkon padumukan, daérah industri, taman sareng tempat-tempat anu peryogi peryogi di luar. Sakabeh lampu sareng padet

bahan aluminium alloy, radiator sareng sumber cahaya LED kontak enol jarak, modular saluran optimasi grup fin, inovasi efektif, ningkatkeun aréa pemanasan, anu saeusi cooling lampu

teknologi, solusi sampurna pikeun cooling masalah LED



5-Year Warranty 10KV Surge Protection LED Street Lighting 150w Street LED Lighting (1)_conew4

LD4A


Lembar data:

1

2345


6

789

Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan