Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65
Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65
  • Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65
  • Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65
  • Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

    Harga hijian: USD 76.19 - 77.99 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD4A6-150W

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White, 2700-6500K

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Osram

Wattage: 150W

Size: 631.7*215*89.8mm

Chip: Philips Or OSRAM 3030 144 PCS

Voltage: AC 85-305V 50/60HZ

Lumens: 100-110lm/w

CRI: Ra>80

PF: >0.95

Beam Angle: X: 160° Y: 60°

Warranty: 5 Years

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Jaminan 5 Taun ka 150W LED Street Light IP65

Pedaran

Lampu Lampu LED, ngarah kana jalan mikeun pungsi pencahayaan lampu kilat, ngarujuk kana cahaya patalimarga dina lingkup cahaya dina cahaya anu. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu cahaya.

Lampu jalan anu dianggo anu méréskeun 150W kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumen tiasa sumping nepi 110lm / w, penampilan éndah sareng hirupna sareng jaminan panjang.

Lampu lega lampu lampu LED urang AC85-305V, cocog pikeun pamakéan global. Lampu jalan LED anu parantos dianggo di Jalan, pabrik, sakola, kebon, alun-alun, palataran kota jeung cahaya jalan anu sanés.

Spésifikasi

Model NO. AD-LD4A6-150W

Wattage

150W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

631.7*215*89.8mm

Chip

Osram3030  144pcs

CRI

80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

X:160 degree    Y:60 degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years


produk produk

5-Year-Warranty 150W LED Street Light  150W LED Street Light5-Year-Warranty 150W LED Street Light

5-Year-Warranty 150W LED Street Light IP655-Year-Warranty 150W LED Street Light IP65 5-Year-Warranty 150W LED Street Light IP65




Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan