Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Anyar LED Street Light > SMD 3030 80W LED Street Light Harga
SMD 3030 80W LED Street Light Harga
SMD 3030 80W LED Street Light Harga
SMD 3030 80W LED Street Light Harga
SMD 3030 80W LED Street Light Harga
SMD 3030 80W LED Street Light Harga
  • SMD 3030 80W LED Street Light Harga
  • SMD 3030 80W LED Street Light Harga
  • SMD 3030 80W LED Street Light Harga
  • SMD 3030 80W LED Street Light Harga
  • SMD 3030 80W LED Street Light Harga

SMD 3030 80W LED Street Light Harga

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 80W LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: SMD 3030 80W LED Street Light Price

Size: 616*259*186mm

MOQ: 1 PCS (80W LED Street Light)

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Philips 3030

Beam Angle: 140*80 Degrees

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

SMD 3030 80W LED Street Light Harga

Katerangan:

Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa LED Street Lights anu sayogi kalayan pamasangan listrik anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Kami Jalan LED lampu hampang tiasa dijalankeun dina kaayaan limutan sareng kasaput halimun. LED Street Lampu anu tahan ka kondisi cuaca ngarugikeun sarta merlukeun perawatan minimum. sakabéh rentang produk urang tiasa ngaropéa sakumaha per dina klien sakumaha per sarat clients` na leuwih sering dipake tinimbang. Kualitas anu diuji, sasuai jeung standar kualitas internasional, Rataya anu tiasa dilakukeun

LED Street Light Price 2

80w LED Street Light


Lembar data:

Model NO. AD-LD05AS80W

Wattage

80W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size 

616*259*186mm

Chip

Philips 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

140*80 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

6KG

CTN Size

650*310*195mm  1pcs/ctn

SMD 3030 80W LED Street Light Price

SMD LED Flood Light


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting


Bungkusan:


LED Street lamp



Categories produk : LED Street Light > Anyar LED Street Light

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan