Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu
Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu
Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu
Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu
  • Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu
  • Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu
  • Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu

Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 83.15 - 90.08 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 200W LED High Bay Light

Color Temperature: Pure White

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Power: 200W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

Material: Aluminum+pc Cover

Housing Color: Black

CRI: >75Ra

Life Span: 50000 Hours

Driver: MEANWELL HGB-240

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 120-130LM/W

Chip: Bridgelux 3030 150lm 203 Pcs

Size: 120°: D350*H352mm 45°: D295*H417mm

Items: 200W LED High Bay Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu

200W LED High Bay Light mangrupakeun pilihan anu saé pikeun minuhan katerangan industri.

Lampu LED Ieu nyimpen energi jeung énergi. Ngurangan biaya listrik.

Dipaké 150lm / w kacaangan LED Chip luhur, caang sareng stabil. Tur ngadopsi seprés hartosna Hartina, tegangan asupan lega anu cocog pikeun sakumna dunya.


Paremeter Produk

Model NO.AD-GKD-200WF4A
Wattage                                                       
          200W
Voltage           AC 85-305V
Luminance Flux
          120-130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            120°: D350*H352mm  45°: D295*H417mm
Chip Brand             Bridgelux 
Driver            MEANWELL HGB-240
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Témbongkeun Produk 200W LED High Bay

200W LED High Bay Light

Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2.Iported chip LED,
3, Good dissipation

4, supir kualitas luhur.

5, High transmittance Cover PC

6,50,000 jam nganggo umur hirup

7, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.







LED Bay Light Data Sheet




Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC 85-305 V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, mall balanja, Pertanian Pasar, jeung sajabana

led bay light application 200W

OEM sadia, mangga ngahubungan wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan