Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay
Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay
Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay
  • Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay
  • Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay

Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay

    Harga hijian: USD 90.08 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 200w LED High Bay Lamp

Color Temperature: Cool White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 200W

Usage: Mine

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 60°, 60/120 Degrees

LED Chips: Osram

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

LED Type: Bridgelux 3030

Item: Bridgelux 3030 200w LED High Bay Lamp

Driver: MEANWELL Driver

Lumens: 120-130lm/w

Size: D350*H352mm

MOQ: 1 PCS (Bridgelux 3030 200w LED High Bay Lamp)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay

Katerangan:



Bridgelux 3030 200w LED Lampu Lampu pangluhurna make efisiensi cahaya caang bridgelux 3030 203pcs, anu lumens ngahontal 24000lm, kacaangan anu kacida luhurna, sareng make supir meanwell, jaminanna aya 5 taun, langkung ti 50000 jam wanci hirup.

AD-GKD-200WF1A 750

AD-GKD-200WF1B 750









Lembar data:

Model NO. AD-GKD-200WF4A

Wattage

200W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

120-130lm/w

Power Factor

>0.95

Size

D350*H352mm

Chip

Bridgelux 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

60/120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

5.8KG

CTN Size

27*27*32cm  1pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

LED Highbay




Bungkusan sareng pengiriman barang:

( Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay )

LED High Bay Light


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, lampu banda LED , lampu banté , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan