Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Daya High Power 400W LED Industrial
Daya High Power 400W LED Industrial
Daya High Power 400W LED Industrial
  • Daya High Power 400W LED Industrial
  • Daya High Power 400W LED Industrial

Daya High Power 400W LED Industrial

    Harga hijian: USD 244.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 400W LED Bay Light

Color Temperature: Pure White

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Osram

CRI: >80Ra

Life Span: 50000 Hours

Luminous Flux: 110-120lm/w

Material: Aluminum+pc Cover

Driver: Meanwell HLG

Warranty: 5 Years

Housing Color: Black

Chip: Osram 3030

Size: Φ360*H405

Items: 400W LED High Bay Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Daya High Power 400W LED Industrial

400W kakuatan tinggi LED High Bay Lampu dissipation panas jenis fin, radiating gancang, ngajaga kahirupan LED hadé.

Sanaos dianggo dina tegangan tinggi atanapi tegangan henteu kuat, lampu LED bay ieu gedé tiasa dianggo seueur, sabab tiasa ngadadarkeun seri Meanwell Driver HLG, rentang tegangan input lega lega.

LED digunakeun kasohor OSRAM, kacamatan anu luhur sareng warna pang luhurna , kualitasna leres tiasa nganggo langkung ti 50000 jam.


Paremeter Produk

Model NO.AD-H400-400W
Wattage                                                       
          400W
Voltage           AC 85-305V
Luminance Flux
          110-120lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            Φ360*H405
Chip Brand             OSRAM
Driver             MEANWELL HLG/  ELG 
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.



Témbongkeun Produk

400W LED High Bay Light

400W LED Industrial Flood Light





400W Factory LightHigh Power LED High Bay Light

Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2.Iported chip LED, ngahontal 120lm / w
3, Good dissipation

4, High transmittance Cover PC

5,> 50.000 jam nganggo umur hirup

6, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC 85-305 V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, mall balanja, Pertanian Pasar, jeung sajabana

led bay light application

Harga halaman ieu diterbitkeun OSRAM LED sareng Meanwell HLG Driver (AC 85-305V), brand anu parangkat LED Chip atanapi Driver dihubungan wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan