Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > 200w LED Industrial High Bay Lampu
200w LED Industrial High Bay Lampu
200w LED Industrial High Bay Lampu
200w LED Industrial High Bay Lampu
200w LED Industrial High Bay Lampu
  • 200w LED Industrial High Bay Lampu
  • 200w LED Industrial High Bay Lampu
  • 200w LED Industrial High Bay Lampu
  • 200w LED Industrial High Bay Lampu

200w LED Industrial High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 116.39 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 200w LED High Bay Light

Color Temperature: Warm White

Color: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Mine

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

LED Chips: Osram

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

LED Type: Osram 3030

Power: 200W

Beam Angle: 60°, 25/60/90 Degrees

Item: 200w LED Industrial High Bay Light

Driver: MEANWELL Driver

Lumens: 110-120lm/w

Size: Φ360*H365mm

MOQ: 1 PCS (200w LED Industrial High Bay Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

200w LED Industrial High Bay Lampu

Katerangan:



200w LED Industrial High Bay nyaeta Daya Lampu LED Lampu hampang pikeun nambangan, gudang, pabrik, gim sareng sajabana. Paké High CRI, Lisious efisiensi Osram 3030, Perumahan PC Cooler, tilelep panas alus, sareng Supir MEANWELL, Input Voltage 85-305V, nepungan kabéh klien di dunya. Bisa nawiskeun jaminan 5 taun, sareng rinci tiasa nurutkeun syarat sareng anu klien.

200w led highbay


200w LED Industrial High Bay Light


LED Industrial High Bay Light_conew1






Lembar data:

Model NO. AD-H200-200W

Wattage

200W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

110-120lm/w

Power Factor

>0.95

Size

Φ360*H365

Chip

Osram 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

25/60/90 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

10.3KG

CTN Size

47*47*57cm  1pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.



Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan