Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
  • Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
  • Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
  • Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu
  • Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu

Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 69.07 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-200WF4C

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 120°, 25 60 110

LED Chips: Bridgelux

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Warranty: 5 Years

Color Tempreture: 2700-6500k

Voltage: AC 180-295V

Name: 240W Meanwell LED High Bay Light With 150lm/w

Lumen: 150lm/w

Driver: Meanwell

Model: AD-GKD-200WF4C

Additional Info

bungkusan: 270 * 270 * 320mm / CTN 1pcs / CTN 5.8KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Jaminan 5 Taun ka 200W 250W LED High Bay Lampu


Model NO. AD-GKD-200WF4C

Wattage

2000W

Voltage

AC 180-295V

Certificate

CE

Luminance Flux

24000-25000lm

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

D350*H437mm

Chip

Bridgelux3030 

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/ 60°/ 110°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years

Kaunggulan:


· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh


Katerangan:

240W Bridgelux Meanwell LED High Bay Light mangrupakeun salah sahiji produk jual utama urang. Perumahan cahayana jangkung bakal tiasa hideung emas. Usedta dipaké Osram atanapi Bridgelux atanapi Philips Chip. Mangka Lumen tiasa maksimalkeun kanggo 150lm / w mana anu leres pikeun pabrik atanapi gudang di mana waé anjeun pasang. Di sisi anu sanésna, hargana sihun sabab tegangan ngan pikeun AC 180-295V. Kualitas luhur sareng harga kalapa, anjeun pantes.

AD-GKD-200WF4C 1

100W-2

AD-GKD-250WF1B 2


Lembar data:

100w ufo led high bay light


200w ufo led high bay light 300w ufo led high bay light400w led high bay light

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan