Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > 80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu
80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu
80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu
  • 80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu
  • 80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu

80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 34.45 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GK80C-80W

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 100W

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 60°, 25 60 110

LED Chips: Osram

Voltage: 85-300V AC

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Warranty: 5 Years

Color Tempreture: 2700-6500k

Model: AD-GK80C-80W

Name: 80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Light

Lumen: 110-120lm/w

Driver: Meanwell/ CE Approved

Additional Info

bungkusan: 200 * 200 * 360mm / CTN 1pcs / CTN 3.4KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

80W Osram Bridgelux Chip LED High Bay Lampu


Model NO. AD-GK80C-80W

Wattage8

0W

Voltage

AC 85-300V

Certificate

CE

Luminance Flux

110-120lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

Φ505*382mm 

Chip

Osram/Epistar3030 

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/ 60°/ 110°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years

Kaunggulan:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Katerangan:

80W LED Highbay Light mangrupakeun salah sahiji modél paling umum, Tapi urang tiasa kami nganggo, tapi urang ogé gaduh seueur pilihan kanggo anjeun. Urang tiasa nyiptakeun kakuatan tinggi max janten 300W 400W. Upami anjeun hoyong saurang langkung mirah, kami tiasa nganggo tipé diffferent tapi luménna ogé 110-120lm / w. urang ngagaduhan osram, Bridgelux, Philips, Epistar chip kanggo pilihan anjeun.

LED HIGH Bay light

100w led high bay light

LED High bay light

Lembar data:

GK 750-1GK 750-2GK 750-3GK 750-4GK 750-5GK 750-6

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan