Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > 100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu
100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu
100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu
  • 100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu
  • 100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu

100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-100WDL

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 100W

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 60°, 25 60 110, 120°

LED Chips: Osram

Model: AD-GKD-100WDL

Name: 100W 120W 150W 200W LED High Bay Light

Voltage: 85-300V AC

Lumen: 120LM/W

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Warranty: 5 Years

Color Tempreture: 2700-6500k

Driver: Driverless

Additional Info

bungkusan: 520 * 520 * 440mm / CTN 4pcs / CTN 14.8KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu


Model NO. AD-GKD-100WDL

Wattage

100W

Voltage

AC 85-300V

Certificate

CE

Luminance Flux

120lm/w

Power Factor

>0.9

Life Time

50000 Hours

Size

Φ502*417mm 

Chip

Osram3030  128pcs

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/ 60°/ 90°/ 120°/PC 60°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years


Kaunggulan produk:

· Ukuran ultra-leutik ultra-ipis, pikeun ngahemat pengiriman barang pikeun konsumén
· OSRAM 3030 CRI tinggi, kalayan Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3
· Tegalan lega non-stroboscopic
· Program drive Seoul IC, 5 taun jaminan, teu aya driver, PF> 0.9
· Diliwatan CE ngaliwatan EN42671, photobiological security level level 0
· Bisa dianggo di lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat
· Ningkatkeun fungsi darurat sareng induksi, anu pohara merenah sareng béaya rendah
· 10KV Surge Protection

· Efisiensi ultra luhur 120LM / W.
· Hatsink PC COOLER, rupa penampilan

Katerangan:

100W LED Driverless High Bay Lampu Sigana lampu anu caang luhur lampu sareng supir. Tapi urang nyandak Téknologi Driverless, jaminan ogé aya 5 warsih, tapi hargana leuwih laér tibatan supir hiji. Jeung anjeun apal, Driverless bakal sapertos salah sahiji trend dina Industri LED. Leuwih gampang pikeun ngahasilkeun sareng langkung cahaya sareng langkung langkung langkung tiasa dianggo. Sahingga bener tiasa nyobian sareng langkung mirah sareng kirang waktos.

LED HIGH Bay light


100w led high bay light120w led high bay light

Osram-1

Osram-2

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan