Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > 150w LED High Bay Lampu lampu
150w LED High Bay Lampu lampu
150w LED High Bay Lampu lampu
150w LED High Bay Lampu lampu
150w LED High Bay Lampu lampu
  • 150w LED High Bay Lampu lampu
  • 150w LED High Bay Lampu lampu
  • 150w LED High Bay Lampu lampu
  • 150w LED High Bay Lampu lampu

150w LED High Bay Lampu lampu

    Harga hijian: USD 56.95 - 57.4 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 150w LED High Bay Lights Fixtures

Color Temperature: Warm White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 100W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°, 30/60/90/120/PC 60 Degrees

LED Chips: Osram

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Driver: IC Driver

Lumens: 125lm/w

LED Type: Osram 3030

Item: 150w LED High Bay Lights Fixtures

Size: Φ348*489mm

MOQ: 1 PCS (150w LED High Bay Lights Fixtures)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

150w LED High Bay Lampu lampu

Katerangan:

150w LED High Bay Lights fixtures anyar dileupaskeun, Paké program drive Seoul IC, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000 jam hirupna, jaminan 5 taun, digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina kebon, daérah padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana. Sadia aya dina versi 40W, 50W, 100W, 150W, 200W.

LED High Bay Lights

LED High Bay Lights Fixtures

150w LED High Bay Lights Fixtures





Lembar data:

Model NO. AD-GKD-150WDL

Wattage

150W

Voltage

AC 85-300V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

125lm/w

Power Factor

>0.95

Size

Φ348*489mm

Chip

Osram 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

30/60/90/120°/PC 60 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

16.5KG

CTN Size

520*520*480mm  4pcs/ctn

Driverless LED High Bay Light

60w 100w 120w LED High Bay Lighting

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.



Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan