Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > 100w High Power LED Highbay Cahaya
100w High Power LED Highbay Cahaya
100w High Power LED Highbay Cahaya
100w High Power LED Highbay Cahaya
100w High Power LED Highbay Cahaya
  • 100w High Power LED Highbay Cahaya
  • 100w High Power LED Highbay Cahaya
  • 100w High Power LED Highbay Cahaya
  • 100w High Power LED Highbay Cahaya

100w High Power LED Highbay Cahaya

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 100w LED Highbay Lighting

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Driver: IC Driver

Lumens: 125lm/w

LED Type: Osram 3030

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 100W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°, 30/60/90/120/PC 60 Degrees

LED Chips: Osram

Item: 100w High Power LED Highbay Lighting

Size: Φ348*449mm

MOQ: 1 PCS (100w High Power LED Highbay Lighting)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

100w High Power LED Highbay Cahaya

Katerangan:



100w High Power LED Highbay Cahaya sareng fasilitas driverless.Industrial nampilkeun tangtangan unik pikeun nyadiakeun katerangan cukup dina permukaan gawé ti luminaires anu beda-beda jangkungna sareng lingkungan anu numpuk di sakumna industri.

Hawa mungkin ngandung haseup, uap minyak, Uap, sareng lebu, nu dongéng ngaruksak kinerja optik dina sistem cahaya. The Northern Lights nyadiakeun efisiensi energi sareng efisiensi cahayana dijalankeun ku Lampu Led High Bay Lampu produk cahaya industri


100w Highbay Lighting



LED Highbay Lighting


LED High Bay Light


Lembar data:

Model NO. AD-GKD-100WDL

Wattage

100W

Voltage

AC 85-300V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

125lm/w

Power Factor

>0.95

Size

Φ348*449mm

Chip

Osram 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

30/60/90/120°/PC 60 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

14.8KG

CTN Size

520*520*440mm  4pcs/ctn

Driverless LED High Bay Light

60w 100w 120w LED High Bay Lighting

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

LED Highbay




Bungkusan sareng pengiriman barang:

( 100w High Power LED Highbay Cahaya )

LED High Bay Light


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun wewengkon 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, hurung LED pikeun ditingali, lampu lampu LED , lampu sinar LED , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight

Categories produk : LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan