Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED High Bay Lampu

Kategori produk tina LED High Bay Lampu, kami pabrik husus ti Cina, LED High Bay Lampu, LED High Bay Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
400W IP65 Waterproof LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 244.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 244.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

400W IP65 Waterproof LED High Bay Lampu Katerangan: (400W LED High Bay Lampu) LED lampu bay tinggi H seri produk revolusioner. Lampu LED munggaran - nepi ka 500W kalayan simpangan panas anu saé - ogé produk anu parantos tiasa ngaganti lampu HPS...
Teluk Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Tombol Kalayan Kalayan 3030 Chip

Harga hijian: USD 117.58 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 117.58 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Teluk Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Tombol Kalayan Kalayan 3030 Chip Katerangan: (150W LED High Bay Lampu) LED lampu bay tinggi H seri produk revolusioner. Lampu LED munggaran - nepi ka 500W kalayan simpangan panas anu saé - ogé produk anu parantos...
120w bay tinggi dipingpin fixtures cahaya

Harga hijian: USD 99.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 99.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

120w bay tinggi dipingpin fixtures cahaya Katerangan: (120W LED High Bay Lampu) LED lampu bay tinggi H seri produk revolusioner. Lampu LED munggaran - nepi ka 500W kalayan simpangan panas anu saé - ogé produk anu parantos tiasa ngaganti lampu HPS...
100W IP65 125lm / w LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 51.47 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 51.47 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 250mm / CTN 1pcs / CTN 3.9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

100W IP65 125lm / w LED High Bay Lampu Katerangan: Cara nu sae pikeun masihan pisibilitas kana daerah anu lega sareng reliabiliti anu agung , lampu bék LED anu gedé ngarupakeun pilihan nu hadé pikeun seueur aplikasi. Lampu lampu bay tinggi LED...
500W LED High Bay Lampu Banjir LED

Harga hijian: USD 232.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 232.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 61cm / CTN 1pcs / CTN 18KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

500W LED High Bay Lampu Banjir LED Katerangan: (500W LED High Bay Lampu) LED lampu bay tinggi H seri produk revolusioner. Lampu LED munggaran - nepi ka 500W kalayan simpangan panas anu saé - ogé produk anu parantos tiasa ngaganti lampu HPS 1000W...
150W AC 85-305V Waragad 3/5 Taun LED Lampu Bay Bay Lampu

Harga hijian: USD 65.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 200 * 200 * 450mm / CTN 1pcs / CTN 4.6KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

150W AC 85-305V Waragad 3/5 Taun LED Lampu Bay Bay Lampu Katerangan: Ieu lampu bay bay tinggi dijieun ka standar pangluhurna anu ngamungkinkeun éta barang idéal pikeun ngurangan tagihan cahaya pikeun tempat gawe, gudang atawa naon waé perketaan anu...
CE RoHs LED High Bay Lampu pikeun Gudang

Harga hijian: USD 38.35 - 41.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 38.35 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 39.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 41.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 220mm / CTN 1pcs / CTN 2.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

CE RoHs LED High Bay Lampu pikeun Gudang Katerangan: Lampu Lampu Lampu Lampu bantara 60W panerbangan ieu ngawujud kanggo mancangan manufaktur katerangan leutik sareng gudang pikeun ngaganti 70W - 100W Metal Halida, Sodium Pressium High 70W, &...
Outdoor and Indoor Industrial 100W LED Highbay Lampu

Harga hijian: USD 49.95 - 54.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 49.95 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 52.03 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 54.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 250mm / CTN 1pcs / CTN 3.9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Outdoor and Indoor Industrial 100W LED Highbay Lampu Katerangan: Cara nu sae pikeun masihan pisibilitas kana daerah anu lega sareng reliabiliti anu agung, lampu bék LED anu gedé ngarupakeun pilihan nu hadé pikeun seueur aplikasi. Lampu bay tinggi...
Industrial Meanwell Cost éféktif 100W LED Highbay Lampu

Harga hijian: USD 54.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 54.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 270 * 270 * 250mm / CTN 1pcs / CTN 3.9KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Industrial Meanwell Cost éféktif 100W LED Highbay Lampu Model NO. AD-GKD-100WF2A
Shenzhen 100W-500W Outdoor LED High Bay Light

Harga hijian: USD 90.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 90.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 470 * 470 * 570mm / CTN 1pcs / CTN 12.95KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Shenzhen 100W-500W Outdoor LED High Bay Light Model NO. AD-H300-300W
Daya High Lampu LED Lampu Industrial High Bumi

Harga hijian: USD 90.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 90.42 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 470 * 470 * 570mm / CTN 1pcs / CTN 9.5KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Daya High Lampu LED Lampu Industrial High Bumi Model NO. AD-H100-100W
Waterproof LED High Bay Lampu 240 Watt

Harga hijian: USD 78.61 - 85.16 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 78.61 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 85.16 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Waterproof LED High Bay Lampu 240 Watt 240W LED High Bay Lampu biasana dianggo di pabrik, gudang, overpass, munara bango, jsb. Bracket na bisa ngaluyukeun lampu sudut. Bahan anu teu pikaresepeun, awét. Ieu LED High Bay Lampu dua jenis supir. Supir...
Caang 100W LED High Bay Lampu Industrial

Harga hijian: USD 46.3 - 50.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 46.3 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.15 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Caang 100W LED High Bay Lampu Industrial 100katt GKD LED High Bay Lampu nganggo kualitas luhur Bridgeux 3030 LED, kaluaranna lumen ngahontal 150lm / w, berehan sareng daya listrik. Usedta dipaké IP65 Meanwell supir boga panyalindunganna tegangan,...
Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 83.15 - 90.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 83.15 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Industrial Dipake 200W LED High Bay Lampu 200W LED High Bay Light mangrupakeun pilihan anu saé pikeun minuhan katerangan industri. Lampu LED Ieu nyimpen energi jeung énergi. Ngurangan biaya listrik. Dipaké 150lm / w kacaangan LED Chip luhur, caang...
Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang

Harga hijian: USD 62.49 - 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 62.49 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang 150W LED High Bay Light diadopsi Bridgelux LED, efisiensi tinggi pemanasan panas panas konduksi panas , kinerja anu langkung saé. 45 °, 120 °, dua rupa sudut beam pikeun anjeun pilih, panawaran di...
Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay

Harga hijian: USD 90.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Bridgelux 3030 200w LED High Lampu Bay Katerangan: Bridgelux 3030 200w LED Lampu Lampu pangluhurna make efisiensi cahaya caang bridgelux 3030 203pcs, anu lumens ngahontal 24000lm, kacaangan anu kacida luhurna, sareng make supir meanwell, jaminanna...
High Power LED Highbay Lampu 150w

Harga hijian: USD 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

High Power LED Highbay Lampu 150w Katerangan: 150w Luhur LED Lampu Highbay Lampu 150w LED Lampu Industri, dianggo pikeun gudang, pabrik, bengkel, jeung saterusna. 150w tiasa ngahontal 18000-19500lm, asupan tegangan lega AC 85-305V. kualitas luhur...
100w dipingpin aparat lampu bay tinggi keur gudang

Harga hijian: USD 54.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 54.11 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

100w dipingpin aparat lampu bay tinggi keur gudang Katerangan: 100w dipingpin aparat lampu bay tinggi pikeun gudang, kualitas luhur ngarah lampu Lampu profésional, nganggo efisiensi luminosa tinggi bridgelux 3030, supir meanwell, pc perumahan...
Daya High Power 400W LED Industrial

Harga hijian: USD 244.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 244.3 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Daya High Power 400W LED Industrial 400W kakuatan tinggi LED High Bay Lampu dissipation panas jenis fin, radiating gancang, ngajaga kahirupan LED hadé. Sanaos dianggo dina tegangan tinggi atanapi tegangan henteu kuat, lampu LED bay ieu gedé tiasa...
Gudang 120W Industrial LED Bay Light

Harga hijian: USD 90.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 90.87 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Gudang 120W Industrial LED Bay Light Runtuyan H LED High Bay Light mangrupakeun lampu katerangan LED anu efisiensi sareng pangématisi luhur, loba dipaké di pabrik , lapangan golf , bango munara atanapi tempat komérsial anu sanés. Supir Meanwell anu...
Dissipasi Panas Sambang Lampu Bima Lampu 300W

Harga hijian: USD 128.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 128.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Dissipasi Panas Sambang Lampu Bima Lampu 300W Kami LED Lampu Bay Lampu diékspor ka seueur nagara acan. Usedta ngagunakeun seri Meanwell HLG sareng seri ELG, tegangan input tiasa milih rupa-rupa tegangan AC 85-305V atanapi tegangan rélatif sempit AC...

Cina LED High Bay Lampu suppliers

PC Cooler LED High Bay Lampu:


Efisien panambangan lampu lampu LED panambang, waktos LED High Bay Light`life nepi ka 50.000 jam. Nyimpen leuwih ti 80%. Sakabéh pakét mengadopsi téknologi nambihkeun pipa panas, digabungkeun sareng overclocking tilu téhnologi anu dipaténkeun HDT sarta prosés mencét, pikeun ngahontal konduktivitas termal gancang. Modular dissipation panas ipis sareng hampang, desain convection hawa, optimasi saluran, sadaya diménsi dissipation panas. Cocog jeung 25 °, 45 °, 60 °, 90 °, 100 ° multi-sudut pemantul aluminium, pikeun minuhan kabutuhan profésional dina sebaran cahaya.



Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan