Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Parkir Lights Lampu > Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
  • Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
  • Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
  • Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu
  • Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu

Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu

    Harga hijian: USD 76.41 - 93.1 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 150W LED High Mast Light

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Pole Height: 20-25m

Power: 90-99W

Projection Distance: 50m

Usage: Public Works

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: >0.96

MOQ: 10pcs

Life Span: 3000/50000 Hours

Warranty: 2/3/5 Years

Luminous Flux: 110-120lm/w

Material: Aluminium+Glass

CRI: >80Ra

Size: 300*310*150MM

LED QTY: Philips 3030 192 PCS

Items: 150W LED High Mast Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu

Lampu Lampu Lampu Lampu Tukang dipaké dina torowongan, bengkel, gudang badag, tempat, pangan metallurgy sareng sababaraha pabrik, pangwangunan sareng tempat-tempat anu gedé anu réa ku cahaya caah, anu paling merenah kanggo bentang urban, baliho, raray pikeun landscaping light.
Ngagunakeun kualitas luhur chip dipingpin sareng supir, efisiensi cahya anu luhur, stabilitas hade, fitur hirup panjang.


Paremeter Produk

Model NO.AD-HM-150W
Wattage                                                       
          150W
Voltage           AC 85-305V
Luminance Flux
          110-120lm/w
THD           <10%
Life Time            30000/50000 Hours
Size            300*310*150MM
LED Qty            Philips 3030 192 PCS
CRI            >80Ra
CCT

          6000-6500K / 4000-4500K/  5000-5500K /2700-3500

Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 /5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.




Témbongkeun Produk

LED Gas Station LightLED High Mast Light

Philips 3030

Kacindekan ngurangan kamungkinan ruksakna lampu anu disababkeun ku sabab teu kuatna tegangan, kacaangan luhur, lampu leutik teuing buruk.

150W LED High Mast Light








Kaunggulan produk:

150W LED High tihang Lampu


+ Desain Unik LED lampu torowongan 50W / 100W / 150W / 200W

+ Uniformity of luminance
+ Good disspation

+ Hirupna panjang panjang dugi ka 50.000 jam
+ Waterproof

+ Anti-korosi

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ Supir terpadu AC, reliabiliti luhur, PF> 0.98

+ Kalayan panyalindungan PVO, OTP sareng OCP

+ 6KV-10LV panyalindungan surge (SPD éksternal)

+ Philips 3030, lampu efisiensi LED> 100LM / W.

+2 taun / 3 yers / jaminan 5 taun aya

50w/100W/150W/200w high mast light



tte Perhatosan Méméh instalasi:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk AC 85-305V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Warna temperatur e

CCT reference



disarankeun Aplikasi


AC 85-305V, pamakéan global.


Produk kasebut bisa digunakeun pikeun torowongan, pabrik, gudang, bengkel, stadion, réstoran, tempat balanja, pusat balanja, SPBU, parkir, jsb.
LED High Mast Light Application

Categories produk : Cahaya Luhur > Parkir Lights Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan