Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Parkir Lights Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Parkir Lights Lampu

Kategori produk tina Parkir Lights Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Parkir Lights Lampu, Parkir Solar Lights Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED Parkir Lot Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu

Harga hijian: USD 76.41 - 93.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 76.41 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 93.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Colorful dipercaya 150W / 200W LED High Mast Mast Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Tukang dipaké dina torowongan, bengkel, gudang badag, tempat, pangan metallurgy sareng sababaraha pabrik, pangwangunan sareng tempat-tempat anu gedé anu réa ku cahaya...

Cina Parkir Lights Lampu suppliers

Fixtures cahaya outdoor LED nyaéta pilihan pikeun parkir cahaya pikeun aplikasi kaasup mall balanja, plazas balanja ritel, stadion olahraga, kompléx bisnis, bandara, sareng seueur deui. Lampu anu luar urang nyadiakeun péstisibilitas offsite anu ngurangan, ogé kadar cahaya kaamanan anu kuat sareng sebaran simetri sareng asimétri. Canta tiasa ngahasilkeun réduksi signifikan énergi dina sistem sistem sareng sistem HID baku sareng ngaleungitkeun peralatan pangropéa anu lumangsung. Naha anjeun peryogi lampu parkir LED komérsial atanapi lampu tempat parkir HID komérsial, kami parantos anjeun ditutupan.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan