Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > 2017 LED Street Lampu > Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
  • Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
  • Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
  • Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
  • Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030
  • Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030

Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030

    Harga hijian: USD 55.84 - 57.16 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD-DM50W

Light Source: LED Light

Color Temperature(CCT): Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Lamp Power: 42W

Power Supply: AC

Average Life: 5500h

Application: Highway, Square, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS, EMC

Voltage: 220V, AC 85-305V 50/60HZ

Warranty: 5 Years

Size: 363.2*200.3*6.1mm

CCT: 2700-6500K

Lumen: 100-110LM/W

Surge Protection: 10KV

CRI: Ra>80

PF: >0.95

Beam Angle: X: 140° Y: 75°

Driver: MEANWELL-HLG-60H-48A

Additional Info

bungkusan: Paper karton + Busa

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk:

Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030

Model NO.AD-LD-DM50W
Nominal Power4 50W
Voltage AC 85-265V
Certificate CE, RoHs
Frequency Range 50Hz-60Hz
Light Qty 3030 54 PCS
Life Time 50000 Hours
Storage Temperature (- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Operating Temp (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Size 363.2*200.3*6.1mm
CCT 2700-6500K
Lumen 100-110lm/w
Surge Protection 10KV
CRI Ra>80
Beam Angle
X: 140°       Y: 75°
Warranty 3/5 years
Driver MEANWELL-HLG-60H-48A/TUV, CE/ce

Gambar produk:

30W 40W 60W LED Street LIGHT 1_conew1

Bungkusan & Pangiriman:



new led street light 30W 40W 60W package_conew1

Categories produk : LED Street Light > 2017 LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan