Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > 2017 LED Street Lampu > Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
  • Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
  • Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
  • Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
  • Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun
  • Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun

Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun

    Harga hijian: USD 49.87 - 51.04 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD-DM40W

Light Source: LED Light

Color Temperature(CCT): Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Lamp Power: 42W

Power Supply: AC

Average Life: >8000h

Application: Highway, Square, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS, EMC

Voltage: 220V, AC 85-305V 50/60HZ

Size: 363.2*200.3*6.1mm

CCT: 2700-6500K

Lumen: 100-110LM/W

Surge Protection: 10KV

CRI: Ra>80

PF: >0.95

Beam Angle: X: 140° Y: 75°

Warranty: 5 Years

Driver: MEANWELL-HLG-40H-48A

Additional Info

bungkusan: Paper karton + Busa

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shekou,Shenzhen,Yantian

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk:

Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun

Panjelasan Produk:

Model NO.AD-LD-DM40W
Nominal Power4 40W
Voltage AC 85-265V
Certificate CE, RoHs
Frequency Range 50Hz-60Hz
Light Qty 3030 36 PCS
Life Time 50000 Hours
Storage Temperature (- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Operating Temp (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Size 363.2*200.3*6.1mm
CCT 2700-6500K
Lumen 100-110lm/w
Surge Protection 10KV
CRI Ra>80
Beam Angle
X: 140°       Y: 75°
Warranty 3 /5 years
Driver MEANWELL-HLG-40H-48A/TUV, CE/ce

Gambar produk:

30W 40W 60W LED Street LIGHT 1_conew1

Fitur:

  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna panjang> = 50,000H
  • CE & RoHS patuh

Perhatosan Méméh Masang:


  • Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
  • Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC AC 85-265V atanapi AC90-305V (Meanwell).
  • Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Bungkusan & Pangiriman:



new led street light 30W 40W 60W package_conew1

Categories produk : LED Street Light > 2017 LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan