Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > 2017 LED Street Lampu > 60W Philips 3030 LED Street Light
60W Philips 3030 LED Street Light
60W Philips 3030 LED Street Light
  • 60W Philips 3030 LED Street Light
  • 60W Philips 3030 LED Street Light

60W Philips 3030 LED Street Light

    Harga hijian: USD 25.26 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 60W LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w, 40w, 40W

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v, 110v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: >0.95

LED Type: SMD 3030

Driver: MEANWELL Driver

Beam Angle: X: 160 Y: 60 Degrees

Color: Silver

Net Weight: 2KG

Item: 40w LED Street Light

Size: 365.8*135*89.3mm

MOQ: 1 PCS ( 40w LED Street Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

60W Philips 3030 LED Street Light

Katerangan:


60W Philips 3030 LED Street Light. bisa langsung ngaganti lampu Pijer, lampu ngahemat énérgi, lampu éléktroda, lampu raksa, lampu natrium tanpa kudu ngaganti holde aslina. Sabagé jalan anu ngarambat kana jalan sub-batang salaku pakotaan jeung jalan padumukan sareng cahaya trotoar f atanapi lampu bentang, cahaya palataran manglaku ka cahaya surya sareng angin. lumaku pikeun Pertambangan , kapal, mesin mesin sarta cahaya anu sanés.


Lembar data:

Model NO.AD-LD4A2-40W

Wattage

40W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

365.8*135*89.3MM

Chip

SMD 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

X: 160  X: 60 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

2.5kg

CTN Size

46*19*16cm  1pcs/ctn

2_conew2
5_conew2

650_conew2

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji





Bungkusan sareng pengiriman barang:

(60W Philips 3030 LED Street Light )


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight





Categories produk : LED Street Light > 2017 LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan