Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > 2017 LED Street Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2017 LED Street Lampu

Kategori produk tina 2017 LED Street Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Séjén Lampu Jalan Lampu, LED Street Light suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Jalan Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
LED kualitas luhur mingpin jalan jalan

Harga hijian: USD 55.84 - 57.16 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 55.84 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 57.16 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: LED kualitas luhur mingpin jalan jalan Model NO.AD-LD-DM60W Nominal Power46 60W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 3030 54 PCS Life Time 50000 Hours Storage Temperature (- 20 ~ + 65 )...
Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030

Harga hijian: USD 55.84 - 57.16 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.84 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 57.16 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: Dipingpin Jalan Raya Jalan anu dampal sareng SMD 3030 Model NO.AD-LD-DM50W Nominal Power4 50W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 3030 54 PCS Life Time 50000 Hours Storage Temperature (- 20...
Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun

Harga hijian: USD 49.87 - 51.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 49.87 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 51.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: Lampu Lampu Lampu keras Kalayan Jaminan 5 Taun Panjelasan Produk: Model NO.AD-LD-DM40W Nominal Power4 40W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 3030 36 PCS Life Time 50000 Hours Storage...
30w 100-110lm / w lampu jalan

Harga hijian: USD 47.63 - 48.75 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 47.63 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 48.75 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: 30w 100-110lm / w lampu jalan Panjelasan Produk: Model NO.AD-LD-DM30W Nominal Power4 30W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 3030 24 PCS Life Time 50000 Hours Storage Temperature (- 20 ~ +...
60W Philips 3030 LED Street Light

Harga hijian: USD 25.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 25.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

60W Philips 3030 LED Street Light Katerangan: 60W Philips 3030 LED Street Light. bisa langsung ngaganti lampu Pijer, lampu ngahemat énérgi, lampu éléktroda, lampu raksa, lampu natrium tanpa kudu ngaganti holde aslina. Sabagé jalan anu ngarambat kana...
10KV Surge Protetion 30w Lampu LED

Harga hijian: USD 21.44 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 21.44 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

10KV Surge Protetion 30w Lampu LED Katerangan: 10KV Surge Protetion 30w Lampu LED. bisa langsung ngaganti lampu Pijer, lampu-énérgi ngabéréskeun tanaga, lampu teu éléktroda, lampu raksa, lampu natrium tanpa kedah ngagantikeun tandén anu aslina...
70W Racquet Wangun LED Street Lampu

Harga hijian: USD 53.56 - 54.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 53.56 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 54.83 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

70W Racquet Wangun LED Street Lampu High Power COB ténis raket LED Street Light ngagunakeun perumahan alumunium anu saé, saé dina ngabersihan panas sareng, ngajamin sumber cahya umurna. Diadopsi screw stainless steel, lampu awét. Silikon cingcin anu...
Jalan Raya 150W LED Street pikeun Projects

Harga hijian: USD 75.52 - 77.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 75.52 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 65 * 25 * 13cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Roadway Lumens Good Outdoor Lampu Lampu 150W LED pikeun Proyék Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating...
AC 110V 220V Module 120W LED Street Lighting

Harga hijian: USD 66.64 - 68.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 66.64 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 68.22 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 65 * 25 * 13cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

IP65 AC 110V 220V Module 120W LED Street Lighting Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara...
IP65 90W LED Street Lampu Ce & RoHS

Harga hijian: USD 58.6 - 59.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 58.6 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 59.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 46 * 19 * 16cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

IP65 AC 220V 90W LED Street Lampu Ce & RoHS Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara...
Bodas 40W LED Lampu Jalan haneut sareng Ce & RoHS

Harga hijian: USD 25.43 - 26.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 25.43 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 46 * 19 * 16cm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Bodas 40W LED Lampu Jalan haneut sareng Ce & RoHS Katerangan: 2018 modél pang anyarna 30W 40W 60W 90W 120W 150W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...
2018 Lampu Jalan Lampu LED anyar 2018W ku Ce & RoHS

Harga hijian: USD 133.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 133.04 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 720 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

2018 Lampu Jalan Lampu LED anyar 2018W ku Ce & RoHS Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...
Jalan Bright High 2700K-6500K 250W LED Street Lighting

Harga hijian: USD 90.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 90.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 630 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Jalan Bright High 2700K-6500K 250W LED Street Lighting Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...
Roadway Outdoor 200W LED Street Light of Projects

Harga hijian: USD 80.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 80.72 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 540 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Roadway Outdoor 200W LED Street Light of Projects Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara...
AC 220V 150W LED Street Lampu Jalan Luhur

Harga hijian: USD 65.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

AC 220V 150W LED Street Lampu Jalan Luhur Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu sacara écés bisa...
Bodas 100W LED Cahaya LED sareng Bodas sareng Ce & RoHS

Harga hijian: USD 55.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 55.42 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 300 * 145MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Bodas 100W LED Cahaya LED sareng Bodas sareng Ce & RoHS Katerangan: 2018 modél anyar 50W 100W 150W 200W 250W 300W LED Street Light. Mibanda modul cahaya sareng langsing Perumahan Aluminium. IES apaliable, éta boga kakuatan penetrating kuat, anu...

Cina 2017 LED Street Lampu suppliers

Kami diantawis pabrik sareng panyadia tina rupa-rupa Lampu Solar Lights anu sadia sareng papan kakuatan anu beda sareng diwangun ku uap natrium, LED sareng CFL. Lampu urang tiasa gampil nganggo dina halimun sarta halimun. Produk ieu tahan ka kondisi cuaca anu ngarugikeun sareng peryogi perbaikanan kurang. sakabéh rentang produk urang tiasa ngaropéa sakumaha per dina klien sakumaha per sarat clients` na leuwih sering dipake tinimbang. Kualitas anu diuji, sasuai jeung standar kualitas internasional, Rataya anu tiasa dilakukeun.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan