Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Torowongan Lampu > Modul LED Torowongan Lampu > Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan
Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan
Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan
Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan
  • Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan
  • Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan
  • Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan

Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan

    Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-SDD-250W

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

IP Rating: IP66

Beam Angle: 45°, 5° 30° 45° 60° 90°

Housing Color: black

Lifespan: >50000 hours

Warranty: 5 Years, 5Years

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Voltage: 220V

With Light Source: With Light Source

Input: AC85-277V

Lumen: 140lm/w

Life Time: 50000Hr

Color Tempreture: 3000-6500k

Size: L310xW87xH459

Led: 3030-420 PCS

Name: IP66 250W LED Tunnel Light

Additional Info

bungkusan: 340 * 120 * 480MM

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan

250W.776_conew1

250W_conew1


Lembar data

Model NO

RYGH-SDD-250W

Wattage

250W

Voltage

 AC 85-277V

Certificate

 CE, RoHs

Light Efficiency

 140lm/w

Power Factor

 0.96

Life Time

 50000hours

Chip Brand

 Epistar

CRI

 80

Color Temperature

 3000-6500K

Beam Angle

15°   30°   45°   60°   90°

Material

High dissipation 6063 AL

Operating Temp

﹣25°C- +50°C  

Warranty

 5 years 

MOQ

1PCS

Remark:We have more high lumen tunnel light, welcome to consult me.



aplikasi

pt2018_08_21_08_53_07


Karakter Produk:

Supir 1.Meanwell

Réduksi 2,30% dina pamakéan énérgi

3.50,000 WIB hirup, jaminan 5 taun

4.Vibration sarta tahan tahan

5.Sunting raksa ngamungkinkeun pikeun bahan baku anu henteu picilakaeun

Katerangan 6.Instanta, teu aya surem, aya buzz

Émisi 7.No UV




Bungkusan & pengiriman barang

1.LED cahaya ngeusi kotak, karton anu dikaluarkeun ku wi mutiara.

2. Waktu pangiriman: 5-6 dintenna kanggo sampel, 7-15 hiji kanggo massa.

2





Categories produk : LED Torowongan Lampu > Modul LED Torowongan Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan