Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Torowongan Lampu > Modul LED Torowongan Lampu > IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
  • IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
  • IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
  • IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur
  • IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

    Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-SDD-200W

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

IP Rating: IP66

Beam Angle: 45°, 5° 30° 45° 60° 90°

Housing Color: black

Lifespan: >50000 hours

Warranty: 5 Years, 5Years

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Voltage: 220V

With Light Source: With Light Source

Input: AC85-277V

Lumen: 140lm/w

Life Time: 50000Hr

Color Tempreture: 3000-6500k

Size: L310xW87xH382

Led: 3030-336 PCS

Name: IP66 200W LED Tunnel Light

Additional Info

bungkusan: 340 * 120 * 400MM

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

200W.792_conew2



Lembar data

Model NO

RYGH-SDD-200W

Wattage

200W

Voltage

 AC 85-277V

Certificate

 CE, RoHs

Light Efficiency

 140lm/w

Power Factor

 0.96

Life Time

 50000hours

Chip Brand

Epistar

CRI

 80

Color Temperature

 3000-6500K

Beam Angle

15°   30°   45°   60°   90°

Material

High dissipation 6063 AL

Operating Temp

﹣25°C- +50°C  

Warranty

 5 years 

MOQ

1PCS

Remark:We have more high lumen tunnel light, welcome to consult me.

aplikasi

pt2018_08_21_08_53_07



Categories produk : LED Torowongan Lampu > Modul LED Torowongan Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan