Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Torowongan Lampu > Modul LED Torowongan Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Modul LED Torowongan Lampu

Kategori produk tina Modul LED Torowongan Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Modul LED Torowongan Lampu, Waterproof LED Torowongan Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Daya High LED Torowongan Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan

Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 111.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Kualitas luhur umur panjang anu panjangna kakuatan luhur 120 90 gelar IP65 mingpin modul cahaya jalan cahaya torowongan Lembar data Model NO
IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 120 * 400MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

IP66 Energry nyimpen cai mendeluk anu ngabantos mundur lampu di lampu luhur + hurung dina lampu tihang luhur Lembar data Model NO RYGH-SDD-200W
150w 200w 250w 300w Panas anu mendakan lampu di torowongan / hurung lampu luhur tihang

Harga hijian: USD 76.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 76.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 330MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

150w 200w 250w 300w Hot ngajual dipingpin lampu torowongan + dipingpin lampu tihang tinggi Lembar data Model NO RYGH-SDD-150W
100w dipingpin lampu torowongan + dipingpin lampu tihang tinggi

Harga hijian: USD 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 250MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

100w dipingpin lampu torowongan / dipingpin lampu tihang tinggi Lembar data Model NO RYGH-SDD-100W
50w 100w 200w 400w LED High Mast Mast Light / LED Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 33.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 340 * 110 * 190MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

50w 100w 200w 400w LED High Mast Mast Light / LED Torowongan Lampu Lembar data Model NO RYGH-SDD-50W

Cina Modul LED Torowongan Lampu suppliers

Struktur Module LED, kakuatan produk ductility.Nagunakeun téknologi cooling pipe panas, anu bohlam lampu éféktif dina hawa anu sumebar di luar sumber sumber Ngagunakeun panyebaran cahaya lénsa, sudut beam béda anu bisa milih, seragam cahaya. Sambat panjang.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan