Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED pipah Lampu

Kategori produk tina LED pipah Lampu, kami pabrik husus ti Cina, LED pipah Lampu, T8 LED pipah Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina T5 LED Lampu pipah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

T8 LED pipah Lampu

Tambih deui

T5 LED Lampu pipah

Tambih deui

T5 stop kontak T8 LED lampu pipah

Tambih deui

T6 LED Lampu pipah

Lampu LED lampu anu ilahar disebut lampi lampu lempeng, kénging pambamian tradisional lampu lampu fluoresensi, anu aya dina aliran énérgi jeung perlindungan lingkungan di dua daérah. Panginstalan ukuran sareng lampu fluoresensi tradisional sarua, tapi prinsip cahaya nyaéta pamakéan chip semikonduktor kanggo lampu. Numutkeun kana bahan cangkang dibagi jadi dua kategori, hiji nyaéta gelas, hiji aluminium sareng PC.epeisiensi luminous sakitar 90lm / W ~ 200lm / W. Aplikasi dina   pabrik ageung, bengkel produksi, workstations, kantor,   mal, parkir bawah tanah, rumah sakit, sakola, kulawarga.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan