Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Tri-buktina Lampu

Kategori produk tina LED Tri-buktina Lampu, kami pabrik husus ti Cina, LED Tri-Buktina Lampu, Tube LED Tri-Buktina Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Industrial LED Tri-Buktina Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Industrial LED Tri-buktina Lampu

LED Tri-buktina Lampu:

Tilu hartosna anti-lampu hartosna: cai anu tahan, tahan tahan debu, anti korosi tina tilu anti. Pamakéan bahan anti-oksidasi anti-korosi husus sareng anjing laut silicone pikeun ngahontal syarat panyalindungan lampu. Lampu ieu dina papan kontrol circuit anti-korosi, tahanan cai, pengobatan anti-oksidasi, pikeun kotak listrik kagindarkeun ciri cooling lemah, anu calakan dikelompokeun hawa tilu anti-lampu dedicated circuit kerja dedicated, ngurangan hawa operasi inverter power, The double insulasi konektor mastikeun yén sirkuit aman tur aman. Dumasar kana lingkungan kerja saleresna tilu lampu anti-lampu, permukaan pakakas pelindung pikeun pengobatan anti-korosi cai-anti semprot nano-spray, mikeun tungtung éta kana debu sareng Uap nalika waé.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan