Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Terapi Lampu > LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
  • LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
  • LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
  • LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
  • LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip
  • LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip

LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip

    Harga hijian: USD 67.16 - 70.9 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-5F300C

Type: IPL Skin Rejuvenation

Theory: E-Light

Application: Home, Salon

Portable: Non Portable

Wattage: 236w

Actual Power: 100w

Size: 194*194*70mm

Weight: 1.7kg

Spectrum: 630/660/730/850nm

Reflector: 60 Degree

Inner Size: 240*240*150mm

Package Weight: 2kg

MOQ: No MOQ

Warranty: 2 Yaers

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000 pieces/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Pabrik Profésional Imah Beauty Beauty Mini 630/660/730/850 nm

LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip


Terapi lampu beureum anu perlakuan perawatan kulit anu ditawarkeun salaku alternatip pikeun terapi laser anu dikaluarkeun dokter.

Kaseueuran studi anu ngalibatkeun terapi lampu beureum beureum ngurilingan pengobatan jarawat, panyabutan, sareng kamampuhna leupas

tina wrinkles. Samentara ieu panalungtikan henteu acan ngayakinkeun kana mangpaat terapi cahaya beureum, studi nunjukkeun yén pekat

lampu beureum diserep ku mitokondria na sél sarta ngarangsang generasi kolagén.


Panjelasan Produk:

Model NO. RYGH-5F300C
Nominal Wattage 236w
Actual Wattage 100w 
Voltage AC 85-265V
Certificate CE, RoHs
LED wavelength

630/660/730/850nm 

lighting coverage

2inch/ 220mW/cm2
3inch/ 140mW/cm2
4inch / 90mW/cm2

Life Time >30000 Hours
Size 194*194*70mm 
Beam angle 60 degree
Products Warranty 2 years
MOQ 1Pcs
Working Temperature (- 20 ~ + 40 ) Degrees Celsius
Delivery Time sample order 3-5 working days, order 5-15 working days


Ciri Produk:

- Ningkat kulit sunda sareng périon

Recovery otot --Ehhanced
--Redu jarawat, rosacea, sareng éksim
- penampilan diéléhkeun ku kariput, garis denda, nebak tatu, sareng manteng
- sirkulasi Enhanced
- Penyembuhan anu langkung panas sareng tatu sareng tatu
- Nyeri nyeri sareng peradangan

- Perawat Akne, Tening Kulit, Remover Wrinkle, Removal Pigment, Rejuvenation Kulit, Getih

Naha 670nm beureum & 840nm lampu infra red?


Efficientnergi énergi anu kacida gedé sareng dipasangkeun ka cahaya panjang gelombang beureum & deukeut-infra red anu pangalusna, kaluaran cahaya ieu produk

coincides persis sareng diserep sélular kami di Bulan maranéhanana, mastikeun épék maksimal dina jangka waktu anu paling-gancang.
Nalika urang lami, urang ngahasilkeun kirang kolagén anu ngabalukarkeun penampilan garis angga sareng winkles kusabab kulit ipis, garing.


Kumaha lampu beureum beureum?

Terapi lampu beureum beureum nembus jero ka lapisan dermis, ngarangsang sél anu ngahasilkeun kolagén.

Kolagén anyar ngalir kana kana beungeut kulit, pangurangan garis denda sareng kariput.

Kanaékan produksi kolagén henteu mulus kulit sareng ngirangan penampilan garis anu tenur sareng kariput.


Kumaha cara maké éta?



Pituduh pamaké anu leuwih komprehensif dilebetkeun kana produk ieu sareng pasemanana kondisi husus sareng

kumaha posisi lampu, tapi perlakuan dasar nyaéta saperti kitu:
** Jarak: Panawaran ti 0 - 2 méter
** Waktos Sési: Terus 2 - 15 menit, gumantung kana jarak
** Frékuénsi: Naha ieu 2 kali 14 kali saminggu dugi ka hasil dirasakeun
** Purwokerto: Teruskeun make sababaraha kali saminggu

Kumaha cara masang éta?

1. Panto / témbok dipasang, ngagantung, ngagampangkeun nyalira.

2. Aktipkeun daya. Ngan kedah diaktipkeun sareng batan dianggo cahaya.

3. dileueut terapi lampu beureum.



Categories produk : LED Terapi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan