Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Terapi Lampu > 2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
  • 2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
  • 2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
  • 2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
  • 2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi
  • 2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi

2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi

    Harga hijian: USD 28.41 - 32.2 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-X45W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 220V, AC85-265V

Power: 30W, 45w

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Light Color: 410/660/850nm

Covering Area: 10mW/cm2

Material: Iron

Model: 45W LED Therapy Light

Chip: SMD2835

Name: 45W LED Therapy Light

Additional Info

bungkusan: Paket Angkutan: Kartun Paper + Paket jero bangku: 36 * 32.5 * 4.5cm / 1.2kg

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi

635nm Red Light Therapy 45w Light Therapy

Description:

The low power 45W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with high power LED of precise wavelength ranges. Can improve the effects of soreness, beriberi, etc. by accelerating the blood circulation of the foot Sturdy lightweight (3 lbs) , fully portable for anti-aging & pain relief ... even when you're on the go or traveling around the globe.


Specifications:

Model NO. RYGH-X45W
Power 45W
Voltage 85-265V AC
Frequency Range 50Hz-60Hz
Brightness ratio

580/630/660/850nm

LED Qty SMD2835 225pcs
Material  ABS
Lighting coverage

1inch/ 9mW/cm2
3inch / 8mW/cm2

6inch/ 7.5mW/cm2

12inch/ 4mW/cm2

Life Time 30000 hours
Warranty 2 years
MOQ 1PCS

Fitur:
1. merangsang sirkulasi getih acupoints kaki, ngagentos kacapean suku, nyeri na nyeri hyperplasia tulang.

2. Radiasi sinar ultraviolét boga fungsi baktéri, anu tiasa ngirangan keuna ku suku sareng sagala rupa beriberi.
3. Ngamajukeun sirkulasi getih sistemik, ngagentoskeun ati sareng ngaleupaskeun lembab. Dipake dina jangka panjang, éta sacara hadé bakal ngabéréskeun kualitas saré sareng ningkatkeun imunitas manusa. Waktu pamakéan nu disarankeun: barudak: 10-15 menit, sawawa 30-45 menit, lansia 60 menit, 2-3 kali sapoé.


Aplikasi:

* Tening Kulit
* Lengser Béjana Getih
* Pigment Lengser
* Perawat perlakuan

* Rejuvenation Kulit

* Wrinkle Remover

Led Therapy Light Application

580 630 660 850 1 1 1 1580nm630 660 850 1 1 1660 850 1 1

Categories produk : LED Terapi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan