Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Terapi Lampu > 2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
  • 2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
  • 2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
  • 2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
  • 2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan
  • 2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan

2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan

    Harga hijian: USD 119.32 - 128.9 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-P300A

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 220V, AC85-265V

Power: 300W, 300W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Model: RYGH-Pedicure Lamp 120W

Name: 300W LED Therapy Light

Chip: 10W Dual Chip

Light Color: 410/660/850nm

Covering Area: 10mW/cm2

Material: Iron

Additional Info

bungkusan: Pakét Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 545 * 275 * 140mm / 5.5kg

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan

14


Description:

The low power 300W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with 60pcs 10W dual chips of precise wavelength ranges. Can improve the effects of soreness, beriberi, etc. by accelerating the blood circulation of the foot Sturdy lightweight (3 lbs) , fully portable for anti-aging & pain relief ... even when you're on the go or traveling around the globe.


Specifications:

Model NO. RYGH-P300A  
Power 300W
Voltage 85-265V AC
Frequency Range 50Hz-60Hz
Brightness ratio

660/850nm

LED Qty 10W Dual chip
Material  Iron
Lighting coverage

1inch/ 220mW/cm2
2inch / 120mW/cm2

3inch/ 100mW/cm2

4inch/ 90mW/cm2

Life Time 30000 hours
Warranty 2 years
MOQ 1PCS

Fitur:

1. merangsang sirkulasi getih acupoints kaki, ngagentos kacapean suku, nyeri na nyeri hyperplasia tulang.
2. Radiasi sinar ultraviolét boga fungsi baktéri, anu tiasa ngirangan keuna ku suku sareng sagala rupa beriberi.
3. Ngamajukeun sirkulasi getih sistemik, ngagentoskeun ati sareng ngaleupaskeun lembab. Dipake dina jangka panjang, éta sacara hadé bakal ngabéréskeun kualitas saré sareng ningkatkeun imunitas manusa. Waktu pamakéan nu disarankeun: barudak: 10-15 menit, sawawa 30-45 menit, lansia 60 menit, 2-3 kali sapoé.


Aplikasi:

* Tening Kulit
* Lengser Béjana Getih
* Pigment Lengser
* Perawat perlakuan

* Rejuvenation Kulit

* Wrinkle Remover

Led Therapy Light Application

11

12

15

16

17


Categories produk : LED Terapi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan