Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Terapi Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Terapi Lampu

Kategori produk tina LED Terapi Lampu, kami pabrik husus ti Cina, lampu terapi, lampu terapi lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina lampu fototerapi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Collagen Full Body 660nm 850nm Panel for Health Beauty Care 600W led Therapy light for Anti-Aging Pain Relief

Harga hijian: USD 9.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM or ODM available

bungkusan: Transport Package: Paper Carton+Foam Inner size/weight:545*275*140mm / 5.5kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Collagen Full Body 660nm 850nm Panel for Health Beauty Care 600W led Therapy light for Anti-Aging Pain Relief Description: The low power 600W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with...
660nm 850nm 180W terapi lampu beureum beureum

Harga hijian: USD 66.18 - 69.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 66.18 / Piece/Pieces
30 Piece/Pieces USD 68.09 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 69.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Pakét Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 545 * 275 * 140mm / 5.5kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

660nm 850nm 180W terapi lampu beureum beureum Description: The low power 180W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with 60pcs 3W chips of precise wavelength ranges. Can improve the...
LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip

Harga hijian: USD 67.16 - 70.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 67.16 / Piece/Pieces
30 Piece/Pieces USD 69.1 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Pabrik Profésional Imah Beauty Beauty Mini 630/660/730/850 nm LED Terapi Lampu Beureum kanggo perawatan kulit nu sensitip Terapi lampu beureum anu perlakuan perawatan kulit anu ditawarkeun salaku alternatip pikeun terapi laser anu dikaluarkeun...
2019 datangna anyar Beureum 660nm sareng Infrabeureum Deukeut 850nm 24W dipingpin lampu Lampu Terapi pikeun Kulit sareng Pain Relief

Harga hijian: USD 14.2 - 16.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 14.2 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 15.15 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 16.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Paket Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran / beurat jero: 18 * 15 * 12.5cm /0.77kg (sareng wadah lampu)

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

2019 datangna anyar Beureum 660nm sareng Infrabeureum Deukeut 850nm 24W dipingpin lampu Lampu Terapi pikeun Kulit sareng Pain Relief Description: The low power 24W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm...
2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi

Harga hijian: USD 28.41 - 32.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 28.41 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 30.3 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 32.2 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Paket Angkutan: Kartun Paper + Paket jero bangku: 36 * 32.5 * 4.5cm / 1.2kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

2019 Amazon Top seller 580nm 630nm Beureum 660nm sareng Deukeut Infrabeureum 850nm 45W lampu lampu dipingpin lampu Terapi Description: The low power 45W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption...
Produk anyar Infra red 630nm 660nm 730nm 850nm 236W dipingpin Terapi lampu rejuvenation kulit pinuh awak

Harga hijian: USD 104.17 - 98.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 104.17 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 90.91 / Piece/Pieces
30 Piece/Pieces USD 98.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Paket Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 240 * 240 * 150mm / 2kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Produk anyar Infra red 630nm 660nm 730nm 850nm 236W dipingpin Terapi lampu rejuvenation kulit pinuh awak Description: The low power 236W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with high...
Infra Pilarian Pain Anti Aging Anyar beureum 660nm 850nm 1200W dipingpin Terapi alat médis lampu pikeun Kaséhatan Beauty Beauty

Harga hijian: USD 501.89 - 526.52 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
20 Piece/Pieces USD 501.89 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 511.36 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 526.52 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Paket Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 1090 * 660 * 250mm / 26kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Infra Pilarian Pain Anti Aging Anyar beureum 660nm 850nm 1200W dipingpin Terapi alat médis lampu pikeun Kaséhatan Beauty Beauty Description: The low power 1200W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm...
2019 Parabot Fisika Panas 660-850nm Infra red 600W dipingpin lampu Terapi kanggo Anti Aging Treatment Jarawat

Harga hijian: USD 255.68 - 274.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
20 Piece/Pieces USD 255.68 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 265.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 274.62 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Pakét Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 545 * 275 * 140mm / 5.5kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

2019 Parabot Fisika Panas 660-850nm Infra red 600W dipingpin lampu Terapi kanggo Anti Aging Treatment Jarawat Description: The low power 600W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with...
2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan

Harga hijian: USD 119.32 - 128.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
20 Piece/Pieces USD 119.32 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 123.11 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 128.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Pakét Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 545 * 275 * 140mm / 5.5kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

2019 Pain Relief Pain-Aging 660nm 850nm 300W 600W 600W 1200W dipingpin lampu Terapi kanggo Kaséhatan Kageulisan Kaséhatan Description: The low power 300W led light therapy device, covering the popular and effective 380nm . 670nm . 830nm absorption...
Anti Aging 410nm 660nm 850nm 120W dipingpin lampu Terapi

Harga hijian: USD 9.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 9.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Pakét Angkutan: Kartu Paper + Foam Ukuran jero / beurat: 370 * 335 * 45mm / 4.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Anti Aging 410nm 660nm 850nm 120W dipingpin lampu Terapi Description: The low power 80W led light therapy device, covering the popular and effective380nm . 670nm . 830nm absorption peaks with 196pcs 0. 6W LEDs of precise wavelength ranges. Can...

Cina LED Terapi Lampu suppliers

Terapi cahya diélitasi lampu (LED) anu tumuwuh dina boh kantor esthetician sareng di bumi. Ngagunakeun panjang gelombang LED dina wujudna, téknik kulit-kulit ieu purportedly ngabantuan ngubaran awawat, ngirangan peradangan, sareng ngiringan pangaruh anti-sepuh.

Anjeun tiasa janten calon kanggo terapi lampu LED upami anjeun ngagaduhan jenis masalah masalah ieu tina skincare sareng sanés kéngingkeun hasil anu dipikahoyong tina produk kulit dilambungan deui (OTC). Terapi LED ogé aman pikeun sadaya kelir kulit, sareng sanés ngarugikeun nanaon.

Tapi aya sababaraha nangkeupan. Pikeun hiji, terapi LED tiasa mahal, sareng hasil teu dijamin. `sta ogé henteu aman upami Anjeun nyandak pangobatan anu sanés atanapi gaduh panyalindungan kulit anu aktif.

Ngobrol dermatolog anjeun ngeunaan masalah skincare anjeun sareng naha terapi lampu LED ngarupakeun pilihan giat pikeun anjeun.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan