Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Street Light

Kategori produk tina LED Street Light, kami pabrik husus ti Cina, LED Street Light, Cahaya Street LED suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu lampu LED R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Anyar LED Street Light

Tambih deui

Runtuyan Series LED Street Lampu

Tambih deui

Driverless LED Street Lampu

Tambih deui

2017 LED Street Lampu

Tambih deui

Surya Led Street Lampu

Lampu LED LED anu dilakukeun ku méteran LED anu dilampahkeun, kalayan éfisién luhur, kaamanan, saheulaanan, énérgi, panyingkepan lingkungan, hirup panjang, réspon gancang, warna indéks warna sareng kauntungan unik konservasi énérgi cahaya urban nyaéta kapercayaan gede. Urang tiasa masihan 20w-300w watt béda LED Street Lights pikeun dijual pikeun kaperluan anjeun pikeun minuhan kabutuhan Anjeun. AC 85-305V / DC 12V Input Voltage, lampu lampu LED ku Comapany kami nawiskeun umur panjang sareng reliabiliti ekstrim.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan