Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Lampu Hatsink > LED Street Light Heatsink
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Street Light Heatsink

Kategori produk tina LED Street Light Heatsink, kami pabrik husus ti Cina, LED Street Light Heatsink, Perumahan LED Lampu LED suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bagian Lampu LED LED R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Multi Daya LED Street Light ngiuhan

Harga hijian: USD 60.92 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 60.92 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Multi Daya LED Street Light ngiuhan Kami ngagaduhan rupa-rupa LED Street Light Housing.We dijieun ngagunakeun bahan baku anu atos luhur (nganggo Aluminium). Dumasar kana teknologi sareng parabot pangahirna, lampu jalan urang seueur dianggo dina...
Modular LED Street Light Perumahan 150W

Harga hijian: USD 52.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Modular LED Street Light Perumahan 150W Dipasaman tina aluminium kandel sareng kualitas luhur, Perumahan Lampu Lampu LED ieu saé pikeun ngabelaskeun panas. Desain modular merenah pikeun ngagantikeun. Sadia dina 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W....
100W Perumahan LED Street Lampu Aluminium

Harga hijian: USD 44.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 44.31 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

100W Perumahan LED Street Lampu Aluminium Modul LED Street Light Perumahan aya di 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W. Cai mibanda desain merenah, anu gampil ngaganti LED anu ngancurkeun. Diadopsi ku méteran atah tina kandel atah kandel, anu dessipasi...
50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light

Harga hijian: USD 36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 36 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

50W Pikeun 350W Perumahan LED Street Light Ieu pikeun Penerangan Lampu Lampu Lampu LED mangrupikeun anu saé paménta. Designta desain modul, miara merenah. Geus 50W 100W 150W 200W 250W 300W 350W pikeun Pilihan. Kelas IP65. Témbongkeun

Cina LED Street Light Heatsink suppliers

LED Street light heatsink, mingpin perumahan lampu jalan, mingpin bagian lampu jalan
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina LED Street Light Heatsink, kami produsén profésional ti LED Street Light Heatsink, Perumahan LED Lampu LED, Bagian Lampu LED LED,,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas LED Street Light Heatsink pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di LED Street Light Heatsink, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan LED Street Light Heatsink, Perumahan LED Lampu LED, Bagian Lampu LED LED,,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan LED Street Light Heatsink!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan