Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
  • Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
  • Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
  • Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu
  • Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu

Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu

    Harga hijian: USD 439.65 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 400w CREE XTE LED Flood Light Fixtures

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: CREE

LED Type: CREE XTE

Driver: MEANWELL Driver

Lumens: 100-110lm/w

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: 400w LED Flood Light Fixtures

Beam Angle: 25, 45, 60, 90, 100 Degrees

Size: L430*W410*H299mm

MOQ: 1 PCS (400w LED Flood Light Fixtures)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS, IK10

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Luar 400w CREE XTE LED Lampu Lampu Lampu

Katerangan:

400w High Mast Stadium LED Flood Light (3)

400w High Mast Stadium LED Flood Light (2)



Lembar data:

Model NO. AD-TGC400-400W

Wattage

400W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size

L430*W410*H299mm

Chip

CREE XTE 220PCS

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle 

25 45 60 90 100 degrees optional

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

650-1

650-2

650-5_conew1


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:


· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.



Bungkusan sareng pengiriman barang:

160w Modular Driverless LED Floodlight

160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan