Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > 540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir
540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir
540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir
540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir
  • 540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir
  • 540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir
  • 540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir

540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir

    Harga hijian: USD 446.77 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 20 Poé

Info dasar

Model No.: AD-XQCD-540W

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W, 540W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Beam Angle: 10° 25° 45° 60° 90°

Color Tempreture: 2700-6500k

MOQ: 1PCS

Model: AD-XQCD-540W

Size: L670xW300xH150

Lumen: 75600LM

Light Source: SMD 3030 714 Pcs

Additional Info

bungkusan: Ukuran Ukuran: 785 * 395 * 235MM NW: 21.8KG GW: 23KG

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

540W Aluminium Heatsink LED Lampu Banjir Pikeun Kanjir


Katerangan:

Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 100-2000w Daya LED Lampu Stadion Lampu Lampu LED, caang stadion, Lampu Football Lampu. Kalayan salah sahiji pabrik cahya stadion maén bal bola sareng panyadia, urang ngahasilkeun produk kualitas luhur sareng kualitas tétéla.

led flood light

100 watt led flood light

Model NO. AD-XQCD-540W

Wattage

540W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

27000

Power Factor

>0.95

Size

L670 x W300 x H150

Chip

SMD 3030 714 pcs

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

10°   25°   45°   60°   90°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh


Aplikasi:

· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana

High Power LED Flood Light

Kaunggulan:

1, desain wasta modular, penampilan éndah.

2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan.

3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun.

4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna tetep, input tegangan lega.

5, bahan Aluminium Galunggung, résistansi korosi sarta disation panas alus.

Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan