Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W
Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W
Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W
Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W
  • Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W
  • Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W
  • Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W

Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W

    Harga hijian: USD 1209.23 - 1255.38 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 1440W LED Flood Light

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: 0.95

MOQ: 10pcs

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 140lm/w

Driver: Meanwell

CRI: >80Ra

Size: L880xW560xH200

LED QTY: 3030 1904pcs

Items: 1440W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Kualitas Tinggi LED Stadion Lampu 1440W


Widang luar lapang sapertos stadion sareng widang basket, peryogi LED Stadion Lampu anu dikaluarkeun anyar. Ti 200W kana 1440W, seueur pilihan watt, ngaléngkah paménta katerangan anu béda. Dina waktu anu sarua, ulah salempang ngeunaan cai anu ngaruksak caang nganggo luar, lampu ieu IP66 grade, kuat kanggo waterproof.


Parameter Produk

Model NO.AD-XQCD-1440W
Wattage                                                       
          1440W
Voltage           AC 85-277V
Luminance Flux
          140lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            L880xW560xH200mm
Chip Brand             Philips
LED Qty            3030 1904pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driverl            Meanwell/Sosen 

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Tembongkeun Produk:


led stadium light 1440w

led stadium light 1440Watt

Packing

led stadium lights 1440w



Kaunggulan produk:

LED Stadion Lampu

1, Philips 3030 LED, Supir nganggo Meanwell, aya yakin .

2, umur panjang, aya dina lingkungan normal tiasa dianggo salami 3-5 taun.

3, seragam Lampu sareng lemes, sareng kacaangan tinggi. Rendering warna sunda, anu langkung nyata pikeun némbongkeun warna fisik, rupa-rupa pilihan tina warna warna, pikeun minuhan kabutuhan lingkungan béda.

4, Pamakéan efisiensi tinggi supir arus konstan, asupan tegangan lega, cocog pikeun tempat tegangan anu teu stabil.

5, Awakan jieunan tina bahan alloy aluminium, kakuatan luhur, résistansi korosi sareng dissipation panas anu saé.

6, ramah Lingkungan-lampu fixture.


tte

Perhatosan Méméh Masang:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC85-277V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Widang maén bal

Stadion

Port

Taman badag tempat rineh

LED Stadium Light

LED Stadium Light

LED Stadium Light

Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan