Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > 360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion
360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion
  • 360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion
  • 360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion
  • 360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion

360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion

    Harga hijian: USD 310.15 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 20 Poé

Info dasar

Model No.: AD-XQCD-360W

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W, 360W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Beam Angle: 10° 25° 45° 60° 90°

Color Tempreture: 2700-6500k

MOQ: 1PCS

Model: AD-XQCD-360W

Size: L460xW300xH150

Lumen: 50400LM

Light Source: Philips 3030 476 Pcs

Additional Info

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

360W Outdoor Waterproof LED Lampu Banjir pikeun Stadion


Katerangan:

1, desain wasta modular, penampilan éndah.

2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan.

3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun.

4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna tetep, input tegangan lega.

5, bahan Aluminium Galunggung, résistansi korosi sarta disation panas alus.


360W LED Court Light

flood lgiht


Lembar data:

Model NO. AD-XQCD-360W

Wattage

360W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

27000

Power Factor

>0.95

Size

 L460xW300xH150

Chip

Philips 3030 476 pcs

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

10°   25°   45°   60°   90°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

details

Aplikasi:

· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Public area, Landscape etc High Power LED Flood Light

Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan