Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > 140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang
140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang
140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang
140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang
  • 140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang
  • 140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang
  • 140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang

140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang

    Harga hijian: USD 310 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 360W LED Stadium Light

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Driver: MEANWELL Driver

Lumens: 140lm/w

LED Type: Philips 3030

Beam Angle: 10 25 45 60 90 Degrees Optional

Size: L460xW300xH150mm

Warranty: 5 Years Warranty

Item: 140lm/w 360w LED Stadium Light For Field

MOQ: 1 PCS (140lm/w 360w LED Stadium Light For Field)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang

Katerangan:

Desain wasta kualitas luhur 200w Lampu LED Lampu Banjaran produk anyar dikaluarkeun, nganggo Philips 3030 efisiensi lumininin luhur 140lm / w, Meanwell Driver, IP66 rating waterproof, jaminan 5 taun, kasayun sudut sudut 10 25 45 60 90 derajat, papanggih palanggan béda.

360w LED Flood light360w LED Flood Light

LED Flood lighting




Lembar data:

Model NO. AD-XQCD-360W

Wattage

360W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

140lm/w

Power Factor

>0.95

Size

L460xW300xH150mm

Chip

Philips 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

10 25 45 60 90 degrees optional 

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

13.7kg

CTN Size

575*395*245cm  1pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:


· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Test sepuh:


Narrow Angle LED Flood Lights

LED Flood Lights Outdoor


Bungkusan sareng pengiriman barang:

(140lm / w 360w LED Stadion Lampu kanggo Lapang)

160w Modular Driverless LED Floodlight

160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan