Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED JABAR Lapang Lampu > Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu
Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu
Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu
Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu
  • Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu
  • Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu
  • Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu

Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu

    Harga hijian: USD 310.15 - 324.92 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 360W LED Stadium Light

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: 25-35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Power Factor: 0.95

MOQ: 10pcs

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 140lm/w

Driver: Meanwell

CRI: >80Ra

Size: L460xW300xH150

LED QTY: 3030 476pcs

Items: 360W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Jaminan 5 Taun 360W LED Stadion Lampu

Pikeun minuhan paménta dina cahaya ruang ruang lega kawas bal, widang baskét, port jeung saterusna.
Stadion Lampu LED Modular anu kualitasna dirancang salaku spésifisitas pikeun lapangan ieu.
Panasanganan tinggi 140LM ​​/ W, pendaran seragam.
Kontrol kualitas mastikeun, jaminan 5 taun ngantep pamakéna beristirahat.

Parameter Produk

Model NO.AD-XQCD-360W
Wattage                                                       
          360W
Voltage           AC 85-277V
Luminance Flux
          140lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            L460xW300xH150mm
Chip Brand             Philips
LED Qty            3030 476pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driverl            Meanwell/Sosen 

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.




360W LED Stadium Light360W LED Flood Light





Kaunggulan produk:

LED Stadion Lampu

1, Philips 3030 LED, Supir nganggo Meanwell, aya yakin .

2, umur panjang, aya dina lingkungan normal tiasa dianggo salami 3-5 taun.

3, seragam Lampu sareng lemes, sareng kacaangan tinggi. Rendering warna sunda, anu langkung nyata pikeun némbongkeun warna fisik, rupa-rupa pilihan tina warna warna, pikeun minuhan kabutuhan lingkungan béda.

4, Pamakéan efisiensi tinggi supir arus konstan, asupan tegangan lega, cocog pikeun tempat tegangan anu teu stabil.

5, Awakan jieunan tina bahan alloy aluminium, kakuatan luhur, résistansi korosi sareng dissipation panas anu saé.

6, ramah Lingkungan-lampu fixture.


tte

Perhatosan Méméh Masang:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC85-277V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Outdoor Led Lampu

Widang maén bal

Stadion

Port

Taman badag tempat rineh

LED Stadium Light (1)

LED Stadium Light (2)

LED Stadium Light

Categories produk : LED JABAR Lapang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan